Campanie de colectare de deșeuri electrice și electronice. Mai sunt 3 zile. Video

gremlin

Campania de colectare de deșeuri electrice și electronice, despre care vă anunțam la începutul lunii, se apropie de final.

Evenimentul, organizat de către SC Gremlin Computer SRL și Centrul pentru Resurse Civice, în parteneriat cu Primăria Constanța și cu RATC, se încheie pe 28 noiembrie.

Mai aveți deci câteva zile în care puteți scăpa de deșeurile electrice și electronice. Sunt amenajate trei centre de colectare: 1. Tomis Nord, strada Cișmelei, zona Tic-Tac, intrarea la Școala Gen. 29, 2. Faleză Nord, str. Unirii nr. 108, Zona Complexul Adivin, 3. Șos. Mangaliei, în zona Complexului comercial Billa.

Nu uitați: puteți suna să vi se ia deșeurile de acasă și puteți câștiga și la tombolă premii importante.

Detalii ne oferă Cosmin Bârzan, coordonatorul Centrului pentru Resure Civice.

 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hotelul lui Bosânceanu a luat foc. FOTO. VIDEO

joi nov. 26 , 2015
Acoperișul hotelului Histria din Mamaia, care aparține controversatului George Virgil Bosânceanu, a luat foc, în această dimineață. În momentul declanşării, în hotel se aflau trei persoane. Acestea au fost evacuate fără probleme. La fața locului 50 de pompieri cu 12 autospeciale.       Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv […]

V-ar putea interesa și: