Campanie de igienizare în sudul litoralului

mangalia polaris

Primăria Municipiului Mangalia a demarat, recent, o amplă campanie de igienizare a străzilor și spațiilor verzi atât din oraș, cât și din stațiunile din sudul litoralului.

Pentru a întâmpina primii turiști în condiții optime, în prezent, se intervine cu lucrări de curățenie, în toate cele șase stațiuni ale Mangaliei.

Acțiunile pe domeniul public vizează igienizarea arterelor principale și secundare din stațiuni, înfrumusețarea spațiilor verzi, dar și curățarea tuturor rigolelor, precum și toaletarea arborilor și plantarea de flori. Zilele acestea, s-a intervenit pe cordonul Sturn-Venus cu lucrări de igienizare a rigolelor, ele fiind răzuite, curățate de resturi vegetale, pământ și praf și spălate corespunzător. În același timp, s-au pregătit spațiile pentru flori și s-a mobilizat terenul pentru trandafiri, s-a cosit iarba și toaletat toți copacii din stațiuni. În paralel cu aceste lucrări de igienizare, se intervine, în același mod și la nivelul orașului. Reprezentanții Direcției de Gospodărire Urbană din cadrul Primăriei Mangalia au declarat că lucrările de salubrizare au început încă din luna martie și sunt continuate pentru a pregăti sezonul estival.

„Zilele următoare, după ce finalizăm curățenia în stațiuni, vom continua cu lucrări similare în tot orașul. Vom înfrumuseța spațiile verzi și vom igieniza străzile, iar apoi vom igieniza și dezinfecta toate ghenele de gunoi din oraș, prin spălare cu var cloros, astfel încât, orașul și stațiunile să fie pregătite pentru primirea turiștilor”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Intervențiile pe domeniul public continuă și cu ridicarea chioșcurilor și construcțiilor care nu dețin autorizație de construire sau nu au documente legale de amplasament.

mangalia


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Presiune scăzută în mai multe cartiere din municipiul Constanța

mar apr. 17 , 2018
Pentru remedierea unei avarii interne la instalația de alimentare cu energie electrică a pompelor de la nivelul Stației de pompare și tratare Palas din Constanța, RAJA SA este nevoită să reducă presiunea apei potabile astăzi, 17 aprilie 2018, în mai multe cartiere constănțene. În aceste condiții, în intervalul orar 15,00 – 21,00, consumatorii de la […]
robinet apa raja

V-ar putea interesa și: