Campanie de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române

Foto: Mm.Bogdan Aaron PANTILIMON, BIRP, Forțele Aeriene Române

În perioada 20 – 23.01.2020, Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în următoarele municipii: Călărași, Ploiești, Medgidia, Fetești.

Activitățile de promovare se vor desfășura astfel:

  • Călărași – 20 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu”;
  • Ploiești  – 21 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”;
  • Medgidia – 22 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Cercul Militar Medgidia;
  • Fetești – 23 ianuarie, începând cu ora 11.00, la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară.

În cadrul evenimentului, elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.
La sfârșitul fiecărei activități, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile.

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române. Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și Inspectoratele Școlare din cele patru municipii.

Foto: Mm.Bogdan Aaron PANTILIMON, BIRP, Forțele Aeriene Române


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Guvernul ar putea adopta o ordonanţă de urgenţă privind alegerea preşedinţilor de consilii judeţene din rândul consilierilor

joi ian. 16 , 2020
Guvernul ar putea adopta o ordonanţă de urgenţă privind alegerea preşedinţilor de consilii judeţene din rândul consilierilor în cazul în care ordonanţa iniţiată de Guvernul PSD care vizează stabilirea preşedinţilor de CJ prin vot uninominal nu va fi respinsă de Parlament, a anunţat joi viceprim-ministrul Raluca Turcan. „Opţiunile partidelor care […]

V-ar putea interesa și: