Campanie de sterilizare gratuită a câinilor de rasă comună din Eforie

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor de rasă comună din Eforie

Asociația Animal Society va desfășura, în perioada 13 – 31 iulie 2020, o campanie de sterilizare gratuită a câinilor de rasă comună din Eforie, în parteneriat cu Vier Pfoten și cu Primăria Orașului Eforie. Sterilizările vor avea loc pe str. Serei nr.1, Eforie Sud, iar cei interesați pot suna pentru programări sau informații la numărul 0730.583.510, de luni până vineri, între orele 9:00-16:00.  

Este prima oară când Animal Society derulează o acțiune de sterilizare în Eforie, iar disponibilitatea și sprijinul oferit de autoritățile locale în acest sens creează premisele unei campanii de succes. Campaniile de sterilizare în masă, precum cea desfășurată de Animal Society în Eforie, le oferă cetățenilor posibilitatea de a intra în legalitate în ceea ce privește obligativitatea sterilizării câinilor de rasă comună, reprezentând, în același timp, o metodă eficientă și umană de gestionare a populației de câini.

„Echipa Animal Society pune la dispoziția cetățenilor din Eforie îndelungata sa experiență în domeniul sterilizărilor. Cei care doresc să își sterilizeze animalele de rasă comună o pot face acum sigur și gratuit, în cadrul campaniei derulate de noi. Sterilizarea reprezintă nu doar un gest de normalitate, ci și un gest uman, contribuind, în timp, la reducerea numărului de animale nedorite de pe străzi, care sunt expuse la numeroase suferințe pe tot parcursul vieții lor.” declară Anca Tomescu, președinte Animal Society.

Animal Society este gata să contribuie la bunăstarea animalelor din Eforie prin campania de sterilizare gratuită desfășurată la nivel local și mizează pe implicarea comunității în acest sens, având în vedere că, în România, sterilizarea câinilor de rasă comună este obligatorie, nerespectarea acestei obligații fiind pedepsită cu o amendă între 5.000-10.000 de lei.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Două decese din cauza coronavirusului în Constanța

Mon Jul 13 , 2020
Până astăzi, 13 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 32.948 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.552 au fost externate, dintre care 21.692 de pacienți vindecați și 1.860 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.   Totodată, până în […]
coronavirus