Când s-ar putea deschide mall-urile

auchan vivo constanta

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat că se ia în calcul deschiderea mall-urilor începând din data de 15 iunie. Decizia va fi luată în cazul în care numărul cazurilor de îmbolnăvire va scădea sau va fi constant mic.

„Alături de premierul Ludovic Orban am avut astăzi o întâlnire cu membri ai Asociaţiei Investitorilor de Real Estate din România. Aceştia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză. Drept urmare, în urma discuţiilor avute am stabilit, că în cazul în care situaţia epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie”, a anunţat Virgil Popescu.

Potrivit acestuia, deocamdată, pentru 15 iuni nu sunt sluate în calcul cinematografele şi locurile de joacă din interior.

„Pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele şi locurile de joacă, din interior. Uşor, uşor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viaţa să revină la normalitate”, a mai anunţat Popescu.

La rândul lor, reprezentanţii Guvernului au precizat că în primă etapă, vor fi operaţionale activităţile comerciale.

„Va rămâne în continuare în analiză activitatea cinematografelor, restaurantelor şi locurilor de joacă pentru copii din aceste centre, pentru că implică risc epidemiologic ridicat. Reprezentanţii Asociaţiei Investitorilor de Real Estate din România au menţionat că sunt pregătiţi pentru reînceperea activităţii în mall-uri, astfel încât să fie respectate măsurile de protecţie a sănătăţii cetăţenilor”, a transmis Guvernul.


sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.