Când se vor întoarce elevii la școală

elevi

Una din întrebările de pe buzele părinților, elevilor și profesorilor este „când se vor redeschide școlile”.

Colonelul dr. Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, a răspuns la întrebare.

„Cred că la sfârşit de aprilie, sfârşit de martie – început de aprilie. Cam asta este perioada în care noi estimăm începerea vaccinării în etapa a treia, deci atunci vom fi terminat deja etapa a doua de vaccinare, adresată persoanelor populaţiei vulnerabile şi cea a categoriilor de persoane care deservesc activităţi esenţiale”, a spus col. dr. Gheorghiţă la Digi 24.

Gheorghiță a mai precizat că odată vaccinate persoanele vulnerabile și profesorii, școlile pot fi deschise fără riscuri, nefiind necesară vaccinarea copiilor.

În prezent, elevii din toată ţara desfăşoară cursuri online, din cauza pandemiei de coronavirus.

România este pregătită, în momentul de faţă, pentru a începe vaccinarea pe data de 27 decembrie. Primii vaccinaţi vor face parte din spitale de primă linie, iar imaginile cu primul român vaccinat vor fi transmise în direct.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

De la PUNR la AUR. „Istoria își bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se”

Sun Dec 20 , 2020
Apariția unui nou partid cu mesaj naționalist a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe membrii săi. Probabil că nici George Simion și nici Claudiu Târziu, principalii liderii ai AUR, nu se gândeau la un 9%, ei s-ar fi mulțumit și cu un 5, chiar dacă, după alegerile locale, […]
Mihai Petre