Când va avea România, din nou, flotă maritimă?

România ar putea avea, din nou, o flotă maritimă. Nu este exclus să vedem, în 10 ani sau mai mult, circa 100 de vapoare navigând cu tricolorul la bord, lucru care ar putea aduce circa 150 de milioane de euro la bugetul de stat.

Demersurile au început în urmă cu circa 7 ani și sunt mai aproape ca niciodată de finalizare.

Despre stadiul proiectului ne vorbește inițiatorul acestuia, Ovidiu Cupșa, director general CERONAV și ambasador maritim IMO, în emisiunea „Punctul pe i”, realizată, la Tomis TV, de jurnalistul Cristian Hagi.

Pentru că la alegerile trecute a dorit să candideze pentru funcția de primar al municipiului Constanța, acesta va vorbi și despre cum este administrat orașul de echipa Chițac.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos:


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Universitatea Ovidius din Constanța va organiza concurs de admitere pe locuri special alocate de către SRI

vin ian. 28 , 2022
Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), prin Facultatea de Matematică și Informatică (FMI), va școlariza, în anul universitar 2022-2023, la propunerea Serviciului Român de  Informaţii (SRI), patru locuri la studii de licență, informează lect. univ. dr. Gabriela Badea, prodecan.  Potrivit sursei citate, vor fi disponibile, în regim de învățământ la zi, […]
sri

V-ar putea interesa și: