Când va fi reparat semaforul de pe varianta Constanței

Circulația în intersecția b-dului Tomis cu b-dul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța se va desfășura în sistem de avarie până joi.

Pentru repunerea în funcțiune semafoarelor din această intersecție, echipele SC Confort Urban au intervenit în subteran zilele trecute, au schimbat toate cablurile și au amenajat o canalizație care să le protejeze de umiditate sau îngheț.

Având în vedere că nu este prima dată când sunt probleme cu acest semafor, automatele vor fi schimbate cu unele noi, moderne, care ulterior vor fi parte integrantă din viitorul sistem inteligent de semaforizare. Imediat ce vor fi furnizate, aparatele vor fi și montate.

Până atunci, echipaje ale Direcției Generale Poliția Locală și ale Poliției Rutiere vor asigura fluidizarea traficului rutier, motiv pentru primăria face apel la constănțeni să circule cu prudență în această zonă și să respecte regulile de circulație și semnalele polițiștilor care se află în intersecție.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

22.00, noua oră de culcare pentru România

Tue Mar 9 , 2021
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că circulaţia pe timp de noapte va fi restricţionată de la 22.00, după ce numărul cazurilor de coronavirus a crescut. „Haideţi să nu irosim ce am câştigat până acum prin campania de vaccinare!”, a declarat preşedintele. „Cifrele din ultima săptămână privind evoluţia pandemiei de COVID […]