Când vor avea loc alegerile în PSD Constanța

Când vor avea loc alegerile în PSD Constanța

S-a stabilit data când vor avea loc alegeri în PSD Constanța.

Președintele organizației județene Constanța a PSD, senatorul Felix Stroe a declarat astăzi că în perioada 1-20 octombrie vor avea loc alegeri la organizația municipală și județeană a PSD Constanța. 

„În luna august au fost alegeri în organizațiile unde PSD a câștigat alegerile, iar în septembrie vor avea loc alegeri în localitățile unde nu au primari în funcție.”, a mai spus președintele organizației județene Constanța a PSD, senatorul Felix Stroe. 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ministrul Transporturilor: „Portul Constanța are o șansă unică să devenim un HUB portuar modern”

mar aug. 30 , 2022
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a prezentat astăzi o viziune integrată în domeniul transporturilor, corelată cu măsurile economico-sociale luate la nivel național. Din această viziune nu lipsește Portul Constanța. Iată ce spune ministrul: „Infrastructura mare aduce atât beneficii imediate prin crearea de locuri de muncă pe șantiere, cât și pe termen […]
sorin grindeanu in portul constanta (2)

V-ar putea interesa și: