Candidații PNL s-au întâlnit cu mii de alegători din județul Constanța. GALERIE FOTO

pnl-22

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a demarat în forță, la finele săptămânii trecute, campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Prima zi a campaniei a debutat cu deplasarea în localitățile Cernavodă și Topalu, acolo unde candidații PNL Constanța pentru Camera Deputaților și Senat, Ana Marcu și Lucia Varga, însoțite de numeroși membri ai Tineretului Național Liberal Constanța, au purtat discuții cu cetățenii și au prezentat proiecte din programul de guvernare al Partidului Național Liberal. La discuțiile purtate cu alegătorii au participat primarul și viceprimarul orașului Cernavodă, Liviu Negoiță și Șerif Cârjali, primarul comunei Topalu, Valentin Stanciu, și viceprimarul George Tudor, alături de echipele de consilieri locali liberali din cele două localități.

A doua zi a campaniei electorale a fost alocată deplasărilor în comunele Istria și Mihai Viteazu. La întâlnirile cu cetățenii din cele două localități au participat candidații liberali pentru Camera Deputaților  – Bogdan Huțucă, Robert Boroianu, Ana Marcu și George Niculescu – însoțiți de consilierii locali liberali din Istria, de primarul Ioan Herdean și viceprimarul Vișan Pricopie, de echipa consilierilor PNL din Mihai Viteazu, de primarul Gheorghe Grameni și viceprimarul Hiristachi Ciamatu.

Pe de altă parte, candidații pentru Senat, Lucia Varga și Vergil Chițac, alături de liberalii propuși pentru Camera Deputaților, Cătălin Anghel și Ioan Solomon, de consilieri județeni și locali au fost prezenți atât sâmbătă, cât și duminică, în mai multe zone din municipiul Constanța pentru o acțiune door-to-door. Aceștia au fost însoțiți de managerul de campanie, consilierul județean George Muhscină.

Prima serie a deplasărilor în teritoriu s-a încheiat duminică cu manifestările electorale din localitățile Săcele și Corbu. Încă de la orele prânzului, candidații liberali pentru Camera Deputaților – Bogdan Huțucă, Robert Boroianu, Ana Marcu, George Niculescu și George Muhscină – s-au deplasat pe străzile din cele două localități și au purtat discuții cu cetățenii.

La finalul zilei, candidații liberali, însoțiți de președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, de membri ai BPJ al PNL Constanța și de secretarul general Septimiu Bourceanu, au participat la evenimentele de lansare a candidaturilor, în cadrul cărora și-au prezentat câteva dintre proiectele de viitori parlamentari. La Săcele au fost așteptați de consilierii locali liberali, de viceprimarul George Brânduș și primarul Ion Oprea, în timp ce la Corbu au fost întâmpinați de consilierii locali liberali, de viceprimarul Marin Cornel, de primarul Marian Gălbinașu, precum și de sute de cetățeni.

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a reamintit celor prezenți la evenimentele de lansare din Săcele și Corbu motivul pentru care niciunul dintre actualii parlamentari liberali nu se mai regăsesc pe listele pentru Camera Deputaților și Senat.

„Societatea românească, electoratul, își dorește o împrospătare, nu neapărat o întinerire, a clasei politice cu oameni care nu au făcut multă politică până astăzi. Am vrut să dăm un semnal populației, constănțenilor în mod special, că PNL Constanța vine în întâmpinarea propunerilor pe care le-au făcut. Dacă ne-am propus reformarea clasei politice, atunci pe listele pentru Parlament se regăsesc oameni noi în politică, profesioniști, a căror experiență profesională poate fi transpusă în legislația din Parlamentul României. Sunt convins că am făcut un lucru bun și oferim speranță celor care vor vota pe 11 decembrie o altă clasă politică”, a afirmat liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir.

 

14 noiembrie 2016                            Departamentul de Comunicare al PNL Constanța


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Investiție de 4,5 milioane euro în Eforie

lun nov. 14 , 2016
Primăria Eforie a depus documentația proiectului ”Amenajarea obiectivului turistic natural de utilitate publică – Lacul Belona, Oraşul Eforie” și speră ca acesta să demareze în scurt timp. Proiectul vizează amenajarea în scop turistic a Lacului Belona din Eforie Nord, valorificarea lui prin crearea infrastructurii de agrement în vederea atragerii de […]
Robert Șerban, Eforie

V-ar putea interesa și: