Candidatul PNL Constanța la Senat, Lucia Ana Varga: ”Întreaga mea experiență în problematica de mediu va fi pusă la dispoziția constănțenilor”

lucia-varga

Candidatul PNL Constanța pe locul doi la Senat, Lucia Ana Varga, dorește, în calitate de viitor senator, să rezolve cu prioritate problemele legate de protecția mediului în Constanța.

„Județul Constanța are foarte multe probleme de mediu. Cei care mă cunosc știu că am acționat, din orice funcție publică, în interesul cetățenilor protejând mediul în scopul dezvoltării durabile și exact acest lucru intenționez să îl fac și din funcția de senator de Constanța”, a spus Lucia Ana Varga.

Întrebată de soluții pentru recredibilizarea Parlamentului, candidatul liberal consideră că drumul este dificil însă prin „seriozitate și perseverență se va reuși”, iar liberalii pot conduce acest proces „de reformă a clasei politice și implicit a Parlamentului”.

„Soluții pentru recredibilizarea Parlamentului sunt, iar Partidul Național Liberal are oameni capabili să le pună în practică. Însă este nevoie de un efort al tuturor partidelor(…) Deschiderea Partidului Național Liberal către societatea civilă este de notorietate, în același timp PNL este singurul partid pentru care criteriile de integritate sunt reguli, nu sugestii. Cred că aceste atribute ne califică să conducem un efort clar de reformă a clasei politice și implicit a Parlamentului, în beneficiul cetățenilor”, a precizat  Lucia Ana Varga.

Aceasta consideră că PNL Constanța este singura alternativă onestă la PSD pentru că „vine în faţa alegătorilor cu propuneri de candidaţi oneşti, pregătiţi profesional, apreciaţi în comunităţile din care fac parte, recunoscuţi în mediile profesionale din care provin și cu un program de guvernare cu soluții concrete în sprijinul creşterii calităţii vieţii cetăţenilor, protejării patrimoniului natural, dezvoltării economice durabile.”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Pavelescu, din ce în ce mai singur. Se agață de Marian Munteanu

vin oct. 28 , 2016
Liderul judetean al PNTCD Braila care pana mai ieri credea in povestile lui Pavelescu il paraseste si relateaza informatii recente despre intentiile lui Pavelescu. ”Precizez că am avut o discuție la nivel de conducere județeană, referitor la ce se întâmplă la București și în țară, unde lucrurile au luat o […]

V-ar putea interesa și: