Carambol pe strada Baba Novac, un pieton rănit grav

Un carambol a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 02.50, un pieton fiind grav rănit.

Un bărbat, de 36 de ani, sub influența băuturilor alcoolice (0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus un autoturism pe strada Baba Novac, dinspre bd. Aurel Vlaicu.

„Când a ajuns la intersecția cu strada Dezrobirii, prevăzută cu semafor electric, care la momentul respectiv funcționa pe galben intermitent și indicator Oprire, nu ar fi respectat semnificația indicatorului rutier, intrând astfel în coliziune cu un autoturism imobilizat în intersecție, ca urmare a producerii unui accident rutier (soldat doar cu pagube materiale). La momentul acela, autoturismul era condus de un tânăr, de 19 ani.”, spun reprezentanții IPJ Constanța.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat, de 43 de ani, pieton – care se afla în fața autoturismului avariat – și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din primul auto, un bărbat, de 35 de ani.

Sursă foto: Facebook/InfoTraficConstanța/DnxDaniel

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Prefectul George Niculescu a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în cazul navei eșuate în Portul Midia

Sat Jan 18 , 2020
Prefectul George Niculescu (foto) a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență în cazul navei eșuate în Portul Midia. „În primul rând, m-a bucurat vestea semnării contractului pentru recuperarea navei Queen Hind. Se impunea o acțiune fermă, în contextul în care discutăm de o situație care necesită o atenție deosebită.”, […]
prefectul george niculescu