Cardurile RESPECT ajung la domiciliul beneficiarilor. Cei care au datorii nu primesc

programul „RESPECT”

Primăria Municipiului Constanța anunță că a început distribuția cardurilor RESPECT, prin intermediul Poștei Române la domiciliul beneficiarilor.

Deocamdată, cardurile nu pot fi folosite. Alimentarea lor se va face în momentul în care peste 95% dintre carduri vor fi distribuite, cel mai probabil, la sfârșitul acestei luni.

Suportul electronic (card) va avea un regim special și va putea fi utilizat numai pentru achiziționarea de alimente conform regulamentului Programului RESPECT. 

Cu cardul RESPECT se pot efectua operațiuni de plata contacteless fara utilizarea codului PIN în limita sumei de 100 de lei. Cardul nu oferă posibilitatea de a efectua operațiuni de retragere de numerar sau preschimbare de numerar și va putea fi utilizat exclusiv pe teritoriul României, în termenul de valabilitate. Suporturile electronice vor putea fi utilizate numai la unități afiliate care au încheiat cu unitatea emitentă selectată de către Primăria Constanța, un contract care reglementează acceptarea tichetelor valorice emise în cadrul programului RESPECT.

Fiecare persoană care va primi tichetele valorice pe suport electronic va beneficia de servicii gratuite de interogare a soldului atât telefonic, cât și prin intermediul unei aplicații electronice moderne care permite: interogare sold și istoric tranzacții, recuperare cod PIN, blocare card, acces la lista de unități afiliate și care acceptă cardul RESPECT (inclusiv serviciu de geo-localizare). De asemenea, prin intermediul aplicației, beneficiarii vor avea posibilitatea de a verifica termenul de valabilitate a sumelor încărcate. 

„Vă rugăm să nu uitați ca beneficiază de programul RESPECT doar persoanele care nu înregistrează datorii la bugetul local!”, spune Primăria Constanța.

Programul RESPECT a fost inițiat de fostul primar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău, PSD.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cazurile de COVID din China, la cel mai înalt nivel din ultimii doi ani

Thu Mar 10 , 2022
China a raportat joi 402 cazuri noi de COVID-19, un bilanţ aproape dublu faţă de ziua precedentă, în contextul în care varianta Omicron, foarte contagioasă, afectează o treime din provinciile din această ţară, informează AFP. Deşi numărul contaminărilor este cu mult inferior bilanţurilor din restul lumii, pentru China se situează […]