Cârjaliu „lovește” din nou. „Este inadmisibil”, spune Palaz

Cristian Cârjaliu

Partidul Mișcarea Populară Constanța a depus azi un memoriu la Instituția Prefectului prin care solicită de urgență clarificarea modului de constituire și funcționare a consiliului local Agigea.

Este inadmisibil ca într-o perioadă în care ne dorim transparența administrațiilor locale, CL Agigea să funcționeze șchiopătând fără 2 consilieri locali pe motiv că nu a vrut primarul Măricel Cârjaliu Cristian! Cum se poate să ai o asemenea abordare ca edil în condițiile în care acei oameni au primit votul cetățenilor din comuna Agigea și au fost trimiși să le reprezinte interesele în acel consiliu? Cine este primarul Măricel să-și permită asemenea abuzuri și nicio instituite a statului să nu se sesizeze? De ce prefecții care au fost din 2016 până azi au acoperit un asemenea abuz? Cer public prefectului George Niculescu să dispună urgent un control în vederea lămuririi situației existente la Agigea”, a declarat Claudiu Palaz, președinte Partidul Mișcarea Populară Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Anchetă socială în cazul elevului care s-a aruncat de la etajul al doilea al Liceului George Călinescu

Wed Jan 22 , 2020
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a început o anchetă socială referitor la cazul elevului în vârstă de 12 ani care s-a aruncat de la etajul al II-lea al Liceului George Călinescu din Constanța. La ora actuală se desfășoară anchete pe toate nivelele de competență, DGASPC Constanța […]