Carne de miel de la producători avizați în piețele administrate de RAEDPP Constanța

Hala de lactate din Piața Grivița

În piețele agroalimentare administrate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța se va comercializa, în perioada 14.04.2022 – 23.04.2022, carne de miel pentru Sărbătorile Pascale, de la producători avizați de Direcția Sanitar – Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.

În acest sens, vor fi puse la dispoziție 33 de locuri în hala de lactate din Piața Grivița și 8 locuri în hala de lactate din Piața Tomis III. În spațiile unde se va comercializa carne de miel, RAEDPP Constanța va asigura temperatura şi starea de igienă corespunzătoare.

„Pentru a veni atât în sprijinul producătorilor, cât și al consumatorilor care doresc să se aprovizioneze cu carne de miel pentru masa de Paște din acest an, Consiliul de Administrație al Regiei a hotărât reducerea tarifului pentru ocuparea unui loc în hală, de la 50 de lei, la 29 de lei/zi. Pe această cale, le adresez celor dintâi rugămintea ca diminuarea tarifului pe care noi îl practicăm pentru ca ei să își poată comercializa produsele să se reflecte și în prețul final”, a precizat directorul general al RAEDPP Constanța, Teo Hira.

Comerțul cu carne de miel se va desfășura după următorul program: luni – sâmbătă: 08:00 – 17:00, duminică: 08:00 – 12:30.

V-ar putea interesa și:
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Prefectul Constanței a constituit un grup de lucru pentru turism, care are în componență 11 instituții

mie apr. 13 , 2022
Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a convocat pe 13 aprilie Colegiul Prefectural, în vederea constituirii Grupului de lucru pentru turism, care va avea ca obiectiv îndrumarea și sprijinirea agenților economici din domeniul HoReCa. Astfel, până la finalul sezonului estival 2022, Grupul își va desfășura activitatea, sub coordonarea Instituției Prefectului – […]

V-ar putea interesa și: