Carosabil construit de la zero pe strada Prelungirea Recoltei

Carosabil construit de la zero pe strada Prelungirea Recoltei

Strada Prelungirea Recoltei din Constanța a fost construită de la zero.

„Dinamica și expansiunea urbană au determinat și necesitatea îmbunătățirii condițiilor de circulație în cartierele orașului, fapt evident prin programul de investiții în trama stradală desfășurat de Primăria Municipiului Constanța în ultimul an.”, a anunțat Primăria Constanța, printr-un comunicat de presă.

„În cartierul Palazu Mare, angajații SC Confort Urban SRL au realizat o amplă lucrare de investiții pe strada Prelungirea Recoltei. Aproximativ 170 de metri au fost dați în folosință, pământul fiind înlocuit cu asfalt.”, mai spun reprezentanții primăriei.

Aceștia afirmă și că „proiectele aplicate de municipalitate în cartierele Compozitorilor, Baba Novac și Palazu Mare au schimbat aspectul zonei rezidențiale și au creat condiții civilizate pentru locuitori.”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

RETRĂIESTE-ȚI VARA DE LA NEVERSEA 2019! Aici poți vedea aftermovie-ul

Tue Jan 21 , 2020
Mai sunt doar 163 de zile până la cea de-a patra ediție a celui mai așteptat festival de pe plajă din România, NEVERSEA 2020. Pe “Island of Dreams”, fanii festivalului împreună cu artiștii vor colora vise împlinite în nuanțele celor mai frumoase răsărituri și a celor mai lungi apusuri. Festivalul […]