Carosabil recondiționat în mai multe zone din Constanța

Strada Meșterul Manole
Strada Meșterul Manole

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă să îmbunătățească condițiile de acces rutier și pietonal în cartierele orașului.

În cartierul KM 5, a fost reabilitată zona carosabilă pe strada Meșterul Manole, tronsonul delimitat de strada Sălciilor și strada Amurgului. În etapa premergătoare asfaltării s-au executat lucrări de frezare a carosabilului. Ulterior, echipele administratorului drumului public au acționat cu utilaje pentru turnarea asfaltului.

Intervenții asupra carosabilului au avut loc și pe strada Soldat Constantin Mugureanu din cartierul Viile Noi. Carosabilul decopertat a fost îmbrăcat în asfalt.

Strada Soldat Constantin Mugureanu
Strada Soldat Constantin Mugureanu

De asemenea, pe strada Petru Cercel din cartierul KM 4, s-a decapat asfaltul degradat pe porțiunea cuprinsă între bulevardul 1 Mai Vechi și strada Nehoiului iar astăzi se va turna un nou strat de asfalt.

Prin programul de modernizare a infrastructurii rutiere a arterelor secundare din cartierele KM 4 și Faleză Sud, s-a reabilitat carosabilul pe strada Pajurei, tronsonul delimitat de strada Viorelelor și bulevardul 1 Mai Vechi, pe strada Nehoiului, pe strada Petru Cercel, tronsonul delimitat de strada Brizei și bulevardul 1 Mai Vechi și pe strada Brizei, porțiunea cuprinsă între strada Petru Cercel și strada Steluței.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.