Cartierul Tomis Nord, stațiunea Mamaia, Mamaia Nord, Mamaia Sat și Tabăra Năvodari au rămas fără apă

Astăzi, 4 septembrie 2022, în jurul orei 09.30, s-a înregistrat o cădere totală de tensiune la Stația de Tratare și Pompare Complex Constanța Nord din municipiul Constanța, motiv pentru care pompele de la nivelul acesteia nu au mai putut funcționa.

Până la remedierea avariei, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone: cartierul Tomis Nord, Stațiunea Mamaia, Mamaia Nord, Mamaia Sat și Tabăra Năvodari.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că, imediat ce disfuncționalitățile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică vor fi remediate, lucrătorii RAJA vor relua furnizarea apei.”, au declarat reprezentanții RAJA.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Rareș Bogdan despre pensiile speciale: „Crocodilii politicii româneşti se folosesc de oameni ca mine, după care țin România în întuneric”

Sun Sep 4 , 2022
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, referindu-se la pensiile speciale, că, dacă se doreşte eliminarea lor, vor fi tăiate, iar dacă nu, „va fi balet”. El a apreciat că anumiți „crocodili ai politicii românești” se folosesc de oameni ca el. Întrebat sâmbătă, la Realitatea Tv, ce se întâmplă cu pensiile […]
rares bogdan