Cât a făcut un turist din Satu Mare în Eforie cu o Dacia Spring și care a fost principala problemă

Chiar dacă e mică, l-a adus din Satu Mare în Eforie Nord, iar proprietarul speră să facă și drumul înapoi. Vorbim de o Dacia Spring. Șoferul s-a încumetat să vină cu ea în vacanță pe litoral și povestit întreaga experienţă pe Facebook.

A durat ceva. Mai exact, 24 de ore. A oprit să încarce maşina în mai multe oraşe de pe traseu, iar costul total a fost sub 250 de lei. 

„Bună seara. Scriu pentru cei interesați de o experiență de drum Satu Mare – Eforie Nord. Am parcurs 1740 km dus întors cu un consum de circa 240 kw, consum mediu 13,8 kw/100 km cu AC ul pornit. Am fost 2 persoane și bagajele aferente. Am încărcat în 2 locuri Cluj, Brașov mult iar în Zalău, Târgu Mureș, Urziceni, Slobozia  cam jumătate. Mașina s-a comportat foarte bine (inclusiv la munte), sunt mulțumit de ea. Ca și parte negativă vă sfătuiesc să aveți grijă la depășiri (de la 95 km/h e cam lentă).”, a explicat şoferul pe un grup de pe Facebook. 

Singura parte negativă în această experienţă au fost depăşirile, explică turistul, care lansează şi un avertisment pentru ceilalţi şoferi.

„De la 95 km/oră e cam lentă.”, a scris el.

Recomandare: Cum s-a comportat Dacia Spring la primul accident serios în Constanța

Sursă foto: Facebook


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bugetarii vor avea o nouă minivacanță

Dum iul. 30 , 2023
Românii care lucrează la stat vor avea parte de o nouă minivacanță. La mijlocul lunii, bugetarii vor fi liberi timp de patru zile. Ziua de 15 august, când este zi liberă legală cade într-o zi de marţi. Pentru a face punte, bugetarii vor avea liber şi luni 14 august, potrivit […]

V-ar putea interesa și: