Cât câștigă un cerșetor

Domnul din imagine a strâns, din cerșit, 139,90 de lei în numai două ore

Un cerșetor câștigă, într-o zi de muncă, mai bine decât un salariat care primește salariul mediu pe economie.

Sumele găsite asupra lor sunt grăitoare.

Astăzi, de exemplu, polițiștii locali din Constanța au depistat un bărbat are cerșea pe domeniul public din zona unui centru comercial de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța.

Are 59 de ani și este de loc din județul Ialomița.

Politistii locali i-au aplicat persoanei in cauza o amenda contravenționala în valoare de 250 lei și au dispus măsuri complementare de confiscare a banilor proveniți din cerșetorie. Asupra acestuia s-au găsit 139,90 lei.

Reprezentanții Poliției Locale au precizat că această sumă a fost strânsă în numai două ore!

Dacă ar strânge această sumă zilnic, ar aduna, într-o lună, 4.197 de lei, pentru numai două ore de muncă pe zi.

Pe această cale, Poliția Locală Constanța ne îndeamnă să se alăturăm campaniei „SPUNE STOP CERȘETORIEI!” și să nu mai dăm curs cererilor unor astfel de persoane, și astfel, să asigurăm împreună un climat public civilizat.

P.S. Într-o variantă anterioară a textului am scris că banii aceștia au fost strânși într-o zi de muncă. Reprezentanții Poliției Locale Constanța au precizat ulterior că este vorba numai despre două ore.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cutremur în Vrancea

mie aug. 22 , 2018
Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 s-a produs, miercuri, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 140 de kilometri. Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat că seismul a avut loc la ora 17.52. Potrivit sursei citate, cutremurul s-a produs la o adâncime de 140 de kilometri. […]
cutremur

V-ar putea interesa și: