Cât câștigă un constănțean? SONDAJ

bani

Salariile în Constanța au scăzut în ultimii. Am ajuns, de fapt, să fim sub media națională la acest capitol. Am ajuns, de fapt, la 1.854 de lei bani în mână.

Una dintre explicații este că o parte din veniturile înregistrare în Constanța sunt la negru, în special în domeniul turismului, dar nu numai.

Pentru a avea o imagine clară a veniturilor constănțenilor, vă propun un sondaj în care să bifați intervalul în care vă situați. Mă refer la salariul pe care îl primiți în mână, nu la suma brută. Aștept și comentariile voastre la acest articol. Cred că este util de știut cu cât ne putem angaja în diverse posturi, în județul Constanța. Evident, toate datele pe care le furnizați sunt confidențiale.

[poll id=”6″]

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce poți face pe litoral în minivacanța de Paște. Programul complet al evenimentelor

Fri Apr 22 , 2016
Minivacanta  pentru 1 Mai este si anul acesta o provocare la distractie pentru turistii care au ales deja ca destinatie Litoralul Romanesc. Numarul acestora este de la an la an mai mare, datorita multiplelor evenimente care le sunt pregatite si pentru care acestia vin sa petreaca. Hotelierii s-au pregatit din […]