Cât costă cel mai scump apartament din județul Constanța

Cel mai scump apartament scos pe piață în județul Constanța costă 1.546.998 de euro și se află în Mamaia Nord. Raportat la prețul pe metru pătrat, este de două ori mai scump decât în Barcelona.

Cel mai scump apartament scos pe piață în județul Constanța costă 1.546.998 de euro și se află în Mamaia Nord. Raportat la prețul pe metru pătrat, este de două ori mai scump decât în Barcelona
Așa ar trebui să arate blocul în care se va afla apartamentul

Este vorba despre un duplex situat la etajele 4 și 5 ale unei clădiri. Are suprafața de 234 de metri pătrați și două terase de 68 mp. Prețul include două locuri de parcare la subsol.

Prețul de vânzare este de 1.299.000 euro, la care se adaugă însă TVA.

Prețul pe metru pătrat este de 5.122 de euro, dacă luăm în considerare terasele, sau de 6.611 euro, dacă ne referim numai la suprafața utilă locuibilă.

Clădirea nu este încă terminate Ar trebui să fie gata în martie 2021.

Potrivit numbeo.com, un site specializat în compararea costului de viață în întreaga lume, prețul pe metru pătrat al unui apartament din Barcelona este de 4.773 de euro. Pentru un apartament care nu se află în centrul orașului, prețul scade la 3.036 de euro.

Barcelona
Barcelona

Iată cum descrie agenția imobiliară apartamentul:

„Situat la 50 de metri de intrarea în mare, complexul NEO Mamaia este un proiect exclusivist inconjurat de plaje renumite ( H2O, Crazy Beach, Nuba Beach Bar), restaurante si cluburi (Fratelli, Beach Club, LOFT Mamaia, Nuba Beach Club, EXIT Bar, Playa Del Mar) din zona de Nord a statiunii.

Penthouse-ul de lux situat pe malul marii are un design contemporan, fastuos si este realizat cu specificaţii tehnice deosebite şi inovatoare, finisaje de cea mai inalta calitate, precum: parcare subterana şi supraterana, spatii comerciale la parter, incalzire centralizata şi sistem de incalzire in pardoseala, tamplarie exterioara din aluminiu, fatada ventilata si termosistem, terase cu inchidere din sticla securizata, parchet multistratificat, placi ceramice şi obiecte sanitare premium, unitati de aer conditionat in fiecare camera. Complet nou cu finisaje super premium, mobilat elegant si utilat cu electrocasnice de ultima generatie, este disponibil incepand cu 1 martie 2021. Compartimentarea interioara ofera multiple zone de depozitare, un living foarte spatios cu bucatarie.”

Mai multe știri despre piața imobiliară puteți citi AICI.

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.