Cât costă cele mai ieftine 10 locuințe din orașul Constanța

Cea mai ieftină locuință este o garsonieră din Inel II, de numai 12 mp. Sursă foto: imobiliare.ro

Piața imobiliară din municipiul Constanța oferă și variante în jurul a 20.000 de euro. Evident, pentru banii aceștia nu trebuie să aveți prea mari pretenții.

Am consultat pe 15 august unul din cele mai cunoscute site-uri de intermedieri imobiliare din România.

Cea mai ieftină locuință din Constanța este o garsonieră situată pe strada IL Caragiale. Are numai 12 metri pătrați, iar prețul cerut este de 19.999 de euro, ceea ce înseamnă circa 1.666 de euro pe metru pătrat. Este la etajul 1 din patru și se vinde mobilată și utilată.

„Este ideal ca și rezidență pentru o familie sau un cuplu, care este în căutarea unui apartament într-o zona selecta a orașului.”, spune agenția imobiliară care a publicat anunțul.

Pe locul al doilea este o garsonieră de circa 21 mp (cel mai probabil total), amplasată a demisolului unui imobil din zona CET. Prețul cerut: 20.500 de euro. „Geam mare, imbunatatita, incadrata, foarte calduroasa pe timpul iernii si racoroasa pe timpul verii, incadrata, incalzire Radet, libera.”,  o laudă intermediarul.

Pe locul al treilea, tot o garsonieră la CET, tot de 21 mp. Preț cerut: 21.000 de euro. „Are îmbunătățiri de actualitate, libera, curata. Se accepta si plata in rate pe 12 luni, cu 50% avans.”, a anunțat agenția.

Pe locul al patrulea, tot o garsonieră la CET, la demisol. 21.499 de euro. Se vine mobilată și utilată. Pe locul al cincilea, de asemenea o garsonieră la CET, de data aceasta la etajul 1. Are 18 mp, iar prețul cerut este de 22.000 de euro.

Pe 5 se situează o garsonieră la mansardă, în cartierul Poarta 6, de circa 20 mp, care se vinde cu 23.500 de euro.

Locul 6 este un o garsonieră de 27 mp, la etajul 4 din 4, in Inel II. Pe locul 9, o garsonieră de 20 mp la mansardă, în KM 4-5.

Pe 7 este o garsonieră de 21 mp, la parter, în Km 4 – 25.900 de euro.

Pe 8, o garsonieră la CET, de 20 mp, etajul 2 din 4, preț 26.500 de euro.

Pe 9, o garsonieră tot la CET, 19 mp, etaj 3 din 3, preț 27.000 de euro.

Ultimul loc în clasament revine tot CET-ului, cu o garsonieră de 21 mp, la etajul 4 din 4. Costă 27.000 de euro.

Recomandări:

Constanța, campioana scumpirilor la chirii

Cum arată casa de 3,33 milioane euro din stațiunea Mamaia

South Side Residence, amendat de Garda de Mediu

„Minune” imobiliară în Năvodari

Garsonieră a la Cluj: cât costă 11 mp cu baie în debara


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alibec a lăsat Farul pentru o echipă din Qatar. Ce salariu va primi

mie aug. 16 , 2023
Denis Alibec, unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai Farului Constanța, va pleca de la echipa lui Hagi. Muaither SC, echipă nou-promovată în prima ligă din Qatar, a anunțat că a obținut serviciile lui Alibec. Alibec a fost cel mai bun marcator al campioanei în sezonul precedent (14 goluri), iar […]
Denis Alibec

V-ar putea interesa și: