Cât costă cele mai scumpe garsoniere din București și Constanța. Numai locul de parcare este 38.000 de euro

Cea mai scumpă garsonieră scoasă la vânzare în centrul Bucureștiului costă 255.000 de euro, în timp ce în Constanța prețul maxim ajunge la 150.000 de euro.

Garsoniera din București are o suprafaţă utilă de 40,8 metri pătraţi. Costă 255.000 de euro, adică 6.250 de euro pe fiecare metru pătrat util. Dacă vreţi şi un loc de parcare la subsol trebuie să mai scoateţi din cont 38.000 de euro.  

Însă, doar cu banii pe locul de parcare puteţi cumpăra o garsonieră într-un bloc interbelic din apropiere pentru ca preţurile sunt si de 4 ori mai mici.

În ciuda preţului, astfel de garsoniere nu stau prea mult pe piaţă. Dimpotrivă chiar, multe sunt rezervate înainte ca blocul să fie terminat.

David Grigorescu, preşedintele Asociaţiei de Dezvoltatori Imobiliari Bucureşti: „Totul pleacă de la locaţie, o locaţie excepţională cu un proiect foarte bun, un proiect premium, o terasă superbă, o privelişte superbă pot duce preţul chiar si al acel nivel de 200.000 de euro. Şi pentru garsonierele mai scumpe există un public tinta care isi doreşte un produs premium si plăteste pentru asta.”

În plus, pentru cumpărător contează şi cât de nou e blocul. Pentru garsonierele din blocurile vechi, chiar dacă sunt în centrul Capitalei, cererea e mult mai mică, în ciuda preţurilor mult mai accesibile.

Cele mai scumpe garsoniere sunt cele din Bucureşti. Urmează Cluj, cu garsoniere scoase la vânzare cu peste 240.000 de euro, Constanța – peste 150.000 de euro şi Iaşi – peste 120.000 de euro.

Sursa: observatornews.ro
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Probleme mari la reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu din Constanța. Surse: Primăria va rezilia contractul. Miza: 91 milioane de lei și haos în trafic

Sat Jul 9 , 2022
Lucrările de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu din Constanța înaintează lent. Prea lent. Potrivit contractului, ar trebui să fie gata în trei luni, dar muncitorii nu sunt nici la jumătate. O știre cu implicații majore ne-a parvenit, recent, pe surse. Primăria Constanța va rezilia contractual de reabilitare a bulevardului Alexandru […]
bd-alexandru-lapusneanu-constanta

V-ar putea interesa și: