Cât costă o locuință în ansamblul rezidențial Steaua de Mare Nord 2

Ansamblul rezidential Steaua de Mare Nord 2
Așa arată unul dintre apartamentele utilate, mobilate și vândute

Constructorul ansamblului rezidențial Steaua de Mare Nord 2, din zona Eforie, a ajuns la cel de-al cincilea bloc.

Peste o sută de oameni și-au cumpărat un apartament sau o garsonieră, iar vânzările continuă în ritm alert.

Blocul C5 va avea cinci etaje și un număr total de 49 de garsoniere și apartamente. Prețul acestora variază între 37.200 de euro, pentru o garsonieră de 41,25 mp, la alb, la parter, și 162.500 de euro, pentru un apartament la etajul 5, cu o suprafață de 162,10 mp, care se vinde tot la alb. Puteți cumpăra locuințele și la cheie, caz în care constructorul se ocupă de tot ceea ce este necesar și cumpărătorul vine numai cu mobile. Pentru exemplele de mai sus, în cazul în care se optează pentru achiziția la cheie, prețurile sunt de 41.250 euro, respectiv 170.300 de euro.

Vă puteți cumpăra un apartament la alb cu circa 46.000 de euro. Ceva mai mult, dacă vreți o suprafață mai mare.

Ansamblul Rezidențial Steaua de Mare Nord 2 va cuprinde, în total, zece blocuri. Cumpărătorii sunt atât din România, cât și din străinătate. Au cumpărat, pe lângă constănțeni, oameni din București, Tulcea, Galați, Argeș, Vâlcea, Prahova, dar și români din Germania și Italia.

Pentru detalii, dar și pentru a cumpăra, puteți suna la numărul 0726716566.

Apartamentele de aici au câteva avantaje care merită menționate:

  • Fiecare apartament beneficiază de un loc de parcare gratuit.
  • Fără rigips. Veți avea numai pereți din BCA, bine tencuiți.
  • Calitatea construcției. Betonul cu care se construiește este cel mai bun beton de pe piață, cumpărat de la o companie care îl vinde mai scump decât prețul mediu, dar cu motive bune: este singura firmă care curăță nisipiul înainte de procesul tehnologic, pentru a înlătura praful. De asemenea, dacă alții pun criblură în compoziție, aici veți găsi granit, ceea ce face structura mult mai rezistentă.
  • Constructorul are experiență. A lucrat în Israel mai mulți ani, a văzut cum se construiește solid și bine, a venit în România să aplice cunoștințele învățate acolo.
  • Ansamblul imobiliar este situat la 200 de metri de mare, deci vara puteți ajunge numaidecât să faceți o baie. E aproape și de drumul național spre Constanța, unde, în mod normal, ajungeți cu mașina în câteva minute.
  • La apartamentele cumpărate la cheie, baia este utilată. De fapt, nu mai trebuie să vă aduceți decât mobila.
  • Toate locuințele sunt branșate la curent electric. În momentul în care cumpărați, veți beneficia de curent electric, rețea de apă și de canalizare, cablu TV și internet.
Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.