
Gastronomie și vinuri alese, rafinament și artă culinară pour les connaisseurs: un regal al favoritelor din meniul Brass, The Restaurant, însoțite de vinuri premium de la Crama Gabai vă așteaptă într-un eveniment special #WeekendsWithBrass. O selecție culinară atent elaborată, compusă din șase feluri, ce va fi însoțită de nu mai puțin de nouă sortimente de vin – un adevărat festin culinar și o experiență specială în sine.
Călătoria culinară începe cu o selecție de aperitive care vă vor deschide apetitul, apoi continuăm cu starterul Somon marinat în crustă de mac, plin de arome și savoare. Două feluri principale: ca Primi Piatti, cele mai îndrăgite paste din meniu, apoi punctul culminant al serii – un Antricot de vită din Uruguay, gătit la perfecțiune și servit, într-o combinație desăvârșită, alături de un Cabernet Sauvignon Oak Cask.
Pentru a răcori papilele gustative înaintea desertului, o mică explozie de prospețime și deliciu: Sorbetto cu mere verzi, mentă și ghimbir. Seara se încheie cu Millefoglie cu aluat crocant și cremă chantilly cu vanilie, servit alături de un Muscat demidulce.
Recomandare: Cât costă să mănânci într-un restaurant din Constanța cu vedere la mare
Iată meniul complet, însoțit de sortimentele de vinuri:
🍽🥂 Amuse Bouche
Degustare de brânzeturi asortate de Chef & Pairing cu Caviar de vin de la crama Gabai
Spumă de Parmigiano Reggiano 24 luni – Caviar de Sauvignon Blanc
Crocant cu brânză Feta & ketchup de roșii – Caviar de Pinot Rose
Mousse de brânză de capră cu trufă și foiță de aur – Caviar de Fetească Neagră
🍽🥂Starter – Pairing – Miraz Alb Cupaj
Somon marinat în crustă de mac, icre de somon, cremă de brânză cu cepșoară, salată de castraveți cu fenicul, sos de șalotă cu ulei de mărar
🍽🍷Fel 1 – Pairing – Miraz Rose
Tagliatelle cu sos de trufe & creveți roșii de Argentina
🍽🍷Fel 2 – Pairing – Cabernet Sauvignon Oak Cask
Antricot de vită Uruguay, sparanghel la grătar, cartofi confiați în untură de rață, piure de morcovi cu ghimbir și sos acrișor de struguri
🍧🥂Pre-desert – Pairing – Muscat Demidulce Private Reserve 2013
Sorbetto cu mere verzi, mentă și ghimbir
🍰🥂Desert – Pairing – Muscat demidulce
Millefoglie cu aluat crocant, cremă chantilly cu vanilie, dulceață de fructe de pădure și fructe proaspete
Preț meniu: 520 de lei. Accesul este gratuit, pe baza rezervării mesei. Locurile sunt limitate.
Dacă preferați meniul a la carte, trebuie să menționați în momentul rezervării.
Când: Sâmbătă, 28 octombrie, începând cu ora 20:00
Unde: bulevardul Aurel Vlaicu nr. 325A, Constanța
Rezervări și detalii: 0721 222 144 / brass.ro