Cât costă să zburăm din Constanța în Roma

roma

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a anunțat că, începând cu data de 2 iulie 2021, o nouă rută va fi operată de compania Wizz Air: Roma – Constanța – Roma.

Zborurile pe această rută se vor desfășura cu 2 frecvențe pe săptămână, în zilele de luni și vineri, conform programului următor (ore locale):

  • Plecare Roma – 06:25 
  • Sosire Constanța – 09:40/ Plecare – 10:15 
  • Sosire Roma – 11:35

Orarul de zbor poate fi modificat ulterior de către compania aeriană.

Am făcut o simulare de preț, pentru plecare pe 2 iulie și retur pe 9 iulie. Costul unui bilet pleacă de la 289 de lei dus și de la 249 lei retur. În banii aceștia nu se oferă însă decât bagaj de mână. Dacă vreți ceva mai multe servicii, prețul explodează. Se ajunge la 546 de lei, pentru bagaj de cală, selectare gratuită a locurilor și bagaj de mână și troller la bord, sau la 668, pentru pachetul superior.

Sursă foto: caputră site WizzAir

Se aterizează pe aeroportul Fiumicino, care este cel mai mare și mai aglomerat aeroport din Italia. Se află la circa 35 de km de Roma.

„Pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța și a zonei cu potențial turistic în care ne aflăm, unul din factorii importanți îl constituie parteneriatul cu companiile aeriene, pentru a veni în sprijinul pasagerilor. Încrederea se câștigă prin stabilitate și perseverență. Așa cum le-am comunicat mereu celor interesați, în discuțiile purtate cu operatorii, am punctat pentru destinațiile solicitate de pasageri. Vom continua definitivarea proiectelor pe care le avem pentru a pune la dispoziția pasagerilor noștri noi destinații.”

Bogdan Artagea, director AIMK

Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene https://wizzair.com și în agențiile partenere.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A scăzut numărul de cazuri de covid în municipiul Constanța. În Mangalia însă, a fost depășit din nou pragul de 1 caz la mia de locuitori

vin mai 14 , 2021
Numărul de cazuri de covid-19 a scăzut din nou în municipiul Constanța, unde Prefectura a raportat, pentru azi, o incidență de 0,85 cazuri la mia de locuitori (față de 0,91 ieri), ceea ce înseamnă 266 de cazuri active. Atenție însă: în Mangalia incidența este în creștere. Aici s-a depășit din […]

V-ar putea interesa și: