Cât costă un bilet de avion pe ruta Constanța – Cluj și Constanța – Oradea

Blue_Air,_YR-BMN,_Boeing_737-82R_(40643644031)

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța ne-a dat o veste bună azi. Ne-a anunțat că, începând cu data de 20 iunie 2022, se redeschid zborurile pe rutele Constanța – Cluj și Constanța – Oradea. Se putea și mai mult? Desigur. Dar să ne mulțumim cu ce avem, deocamdată.

Biletele au fost deja scoase la vânzare. Am făcut o simulare pentru a vedea cât ne costă.

Am ales chiar primar zi, 20 iunie, și retur pe 24 iunie. Potrivit pentru un city break.

Nu am optat pentru cel mai ieftin bilet, pentru că acela nu include și bagaj de cală. Așadar, biletul include bagajul de cală și loc pe care poți să-l alegi.

Înainte de costuri, iată și orarul de zbor. Pentru Cluj, decolați de pe Kogălniceanu la 19.30 și aterizați la 20.35. De acolo se pleacă la 14.45. Pentru Oradea, decolați de aici la 16.20 și aterizați la 17.25. De acolo se pleacă la 17.55.

Prețul pentru un bilet dus-întors spre Oradea este de 631 de lei, iar pentru Cluj-Napoca este de 859 lei.

cost zbor constanta oradea cluj

Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene Blue Air și în agențiile de turism partenere.

Vă recomandăm și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea6 thoughts on “Cât costă un bilet de avion pe ruta Constanța – Cluj și Constanța – Oradea

  1. Zborurile de pe Kogalniceanu arata nivelul economic si financiar al orasului Constanta. In timp ce de pe aeroporturile din Cluj, Iasi, Timisoara, Oradea, Craiova si in curand Brasov poti zbura in toate capitalele Europei si nu numai, din Constanta poti zbura la Istanbul si Londra. Este clar ca destinatiile Oradea si Cluj sunt doar sezoniere…ca si economia orasului.

  2. Biletul de Cluj e mai scump decât până la Amsterdam sau in alta parte a Europei , trebuie sa fi tâmpit sa dai atâția bani pentru 5 persoane in avion nici nu se trezește pilotul😂😂😂😂

  3. Problema Constanței este autostrada până la Otopeni și de aia nu se bagă nimeni sa zboare către altă destinație. Companiile de transport rutier sunt in floare iar prostimea alege asta. Eu am ales sa merg relaxat cu trenul până în Otopeni, unde ajungi in 2,5h punctual. Dacă Tarom sau Blueair ar băga zboruri zilnice CND-OTP cred că ar avea succes având în vedere la câți navigatori sunt.

    1. Ai dreptate , ar fi bine ca navigatorii domiciliați în județul Constanța să aibe legătură indiferent de sezon cu Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Aeroportul ar trebui sa se extindă mai mult , să poată prelua mai multe curse internaționale,s-ar împușca mai mulți iepuri, am avea si un oraș mai atractiv și ar și ajuta la creșterea industriei de ospitalitate și în extra-sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din orașul Hârșova

Thu Feb 3 , 2022
Vineri, 04 februarie 2022, echipele RAJA S.A. vor executa lucrări de remediere a avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, din orașul Hârșova, județul Constanța. Astfel, în intervalul orar 08.00 – 13.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile pe străzile: Revoluției, Mării, Păcii, Dobrogei, […]
raja apa avarie