Cât costă un prânz sănătos la Cămara cu Merinde?

Cămara cu Merinde este un restaurant din Constanța, cu sediul pe bulevardul Mamaia, nr. 180, unde puteți găsi mâncare sănătoasă, „100% plant based”, cum spun administratorii.

Supa, uneori una exotică (și zic uneori pentru că găsiți zilnic alte preparate la meniul cald, plus fel doi), costă 39 lei. Puteți adăuga o felie de banana bread sau o plăcintă și ajungeți undeva la 49 lei. Apa, ceaiul sau cafeaua vă duc la un total de 58-60 lei.

Dintre preparate ne-au atras atenția supa ganeză cu arahide, supa Minestrone, Tom Yum, Nepalese Momo cu sos caju, brânza de caju, numeroasele preparate cu falafel și Veggie Hot Dog. Mai multe produse găsiți AICI.

Meniurile vegane sunt din ce în ce mai căutate, nu numai în România. Există voci care spun că acesta este și viitorul în alimentația publică. Un exemplu despre ce ne așteaptă am văzut la târgul de produse alimentare și băuturi ANUGA din Köln. Mesajele multor producători au mers în direcția „no waste”, „nothing to hide”, „sacrifice nothing”. Și vorbim despre un târg cu aproximativ 7900 de expozanți.

La târgul din Germania au fost prezenți si producători români, dintre care amintim Răureni, Scandia, Dobrogea, Boromir. Scandia a surprins cu câte produse pe bază de plante au lansat. Printre ele, șnițele, chiftele de burgeri, „Fish” sticks.

Dincolo de tendințe și beneficii este important ca mâncarea să fie una gustoasă și, ideal, la un preț bun.

Cât despre gust, aveți în acest articol câteva poze care poate sugerează ce primiți pentru această sumă.

Detalii despre Cămara cu merinde găsiți AICI.

Recomandare: Cât costă o seară de gastronomie și vinuri alese la restaurantul Brass: șase feluri de mâncare, nouă sortimente de vin


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se modifică regimul de circulație pe trei străzi din zona centrală a Constanței

mie oct. 18 , 2023
Primări Constanța a anunțat că se modifică regimul de circulație pe trei străzi din zona centrală a orașului. Începând de vineri, 27 octombrie, traficul rutier va fi reorganizat astfel: „Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat la cererea locuitorilor din zonă și în urma consultărilor cu aceștia, fiind […]

V-ar putea interesa și: