Cât costă un studio de aproape 60 de metri pătrați în Energia Residence

Reprezentanții complexului imobiliar Energia Residence au prezentat astăzi, în 3D, apartamentul Studio Tip 5.

Cu o suprafață totală de 58.57 mp, vorbim despre un studio spațios, care oferă un design modern și funcțional, ideal pentru un stil de viață urban.

Prețul pornește de la 78.000 euro. În această sumă este inclus TVA-ul de 9% (care se aplică dacă vă achiziționați primul imobil).

Studio-urile sunt disponibile între etajele 2 și 10, oferindu-vă o varietate de opțiuni pentru a alege locația perfectă pentru noua dumneavoastră locuință.

Prețul special este valabil pentru plata integrală în avans.

Energia Residence este situat în municipiul Constanța, pe strada Constantin Bobescu, nr.101.

Mai jos aveți modalități de contact pentru mai multe detalii.

Telefoane: 0790 000 294 / 0726 148 511
Email: office@energiaresidence.ro
Pagini web: https://energiaresidence.ro & https://countryestate.ro

Recomandări:

Energia Residence, un ansamblu imobiliar sigur. A fost verificat de ISU

Cel mai nou parc și loc de joacă din Constanța, în incinta Energia Residence, este gata VIDEO

Energia Residence, ansamblul rezidențial cu izolație fonică între apartamente, mii de piloți în pământ și o viitoare grădiniță. Primele apartamente se vor preda în zilele următoare VIDEO


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mihai Lupu iese din politică taxat de constănțeni, dar odihnit

mie iul. 3 , 2024
Afișele cu candidatul PUSL, Mihai Lupu, au dispărut de pe sediul partidului, din zona peninsulară a Constanței, de parcă nici n-ar fi existat. În loc de chipul său care acoperea toată fereastra este acum un simplu geam. Imaginea reprezintă un simbol, în opinia mea, a activității actualului președinte al Consiliului […]

V-ar putea interesa și: