Cât de nesimțiți pot fi unii constănțeni. Unde își aruncă gunoaiele

Unii dintre constănțeni pot fi nesimțiți. Acesta este cuvântul potrivit, chiar dacă pare dur.

O fotografie care surprinde foarte bine această latură a fost surprinsă de echipa Constanța 100%. Este făcută în parcarea centrului comercial VIVO, într-una din zonele unde se lasă cărucioarele folosite în Auchan. După cum vedeți, acestea au ajuns adevărate coșuri de gunoi. Găsești în ele pungi de plastic, pliante, resturi de mâncare. Cireașa de pe tort este un preș auto, folosit, pe care proprietarul mașinii nu s-a mai obosit să-l arunce la gunoi. L-a lăsat, pur și simplu, peste coșuri.

Toate acestea se întâmplă în condițiile în care în VIVO sunt pline de coșuri de gunoi, atât în interior, cât și în exterior. Nu este deloc greu să găsești un coș în care să-ți arunci punga folosită.

Pentru mizeria aceasta din oraș nu sunt vinovați nici cei de la compania de salubritate, nici primarul, nici politicienii ci, cum spuneam, numai nesimțirea unora dintre cei alături de care trăim în acest oraș.

 

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mariana GÂJU NU merită pensie specială (rezultate sondaj)

Mon Apr 16 , 2018
Mariana Gâju, primărița din Cumpăna, nu merită pensie specială. Acesta este rezultatul sondajului realizat de către echipa Constanța 100%, pe site-ul propriu. Sondajul vine după ce primărița a declarat că dorește pensie specială pentru a se simți demnă. „Vrem ca și pensia, după ce o viață ți-ai pus-o în slujba […]
mariana gaju