Cât de scump este să întreții iarba de la centrala nucleară Cernavodă

Centrala-Nucleara-Cernavoda

Să întreții iarba de la Centrala Nuclearelectrică Cernavodă nu e deloc ieftin. Societatea Națională Nuclearelectrica organizează o licitație pentru atribuirea serviciilor de întreținere spatii verzi aferente platformei CNE Cernavodă și obiective exterioare.

Valoarea estimată este de 1.601.052 lei

Serviciul este important pentru că se asigură vizibilitatea perimetrală in vederea protectiei pazei obiectivelor din zonele necesare a fi intretinute, dar se evită și producerea de incendii.

Serviciile de intretinere spatii verzi aferente Platformei CNE Cernavoda si Obiective Exterioare constau in urmatoarele activitati: tundere uniforma cu mijloace mecanice a vegetatiei ierboase, pe toata suprafata inierbata, inclusiv la baza gardurilor, stalpilor si zidurilor, evitandu-se vatamarea arborilor in zona colectarii deseurilor; tundere uniforma/intretinere gard viu; curatare si tundere arbusti; curatare si toaletare arbori; greblarea dupa taiere a resturilor vegetale rezultate in urma taierii vegetatiei ierboase, arbusti/toaletare arbori, precum si a oricaror deseuri de alta natura, existente pe suprafetele de intretinut si strangerea in gramezi a materialului rezultat; transport, incarcat, descarcat resturi vegetale rezultate, respectiv: colectarea si evacuarea din teren a resturilor vegetale rezultate in urma taierii vegetatiei ierboase/arbusti/toaletare arbori, precum si a deseurilor de alta natura rezultate, incarcarea si transportarea acestora cu mijloace auto ale Prestatorului la gropile de gunoi autorizate.

Dupa incheierea serviciilor, Prestatorul va asigura curatenia in zona de lucru. Suprafata pe care vor fi prestate serviciile de intretinere este de 132.100 mp. Frecventa prestarii serviciului este de 3 ori pe an, conform solicitarii CNE Cernavoda.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.