Cât de scump este să întreții iarba de la centrala nucleară Cernavodă

Centrala-Nucleara-Cernavoda

Să întreții iarba de la Centrala Nuclearelectrică Cernavodă nu e deloc ieftin. Societatea Națională Nuclearelectrica organizează o licitație pentru atribuirea serviciilor de întreținere spatii verzi aferente platformei CNE Cernavodă și obiective exterioare.

Valoarea estimată este de 1.601.052 lei

Serviciul este important pentru că se asigură vizibilitatea perimetrală in vederea protectiei pazei obiectivelor din zonele necesare a fi intretinute, dar se evită și producerea de incendii.

Serviciile de intretinere spatii verzi aferente Platformei CNE Cernavoda si Obiective Exterioare constau in urmatoarele activitati: tundere uniforma cu mijloace mecanice a vegetatiei ierboase, pe toata suprafata inierbata, inclusiv la baza gardurilor, stalpilor si zidurilor, evitandu-se vatamarea arborilor in zona colectarii deseurilor; tundere uniforma/intretinere gard viu; curatare si tundere arbusti; curatare si toaletare arbori; greblarea dupa taiere a resturilor vegetale rezultate in urma taierii vegetatiei ierboase, arbusti/toaletare arbori, precum si a oricaror deseuri de alta natura, existente pe suprafetele de intretinut si strangerea in gramezi a materialului rezultat; transport, incarcat, descarcat resturi vegetale rezultate, respectiv: colectarea si evacuarea din teren a resturilor vegetale rezultate in urma taierii vegetatiei ierboase/arbusti/toaletare arbori, precum si a deseurilor de alta natura rezultate, incarcarea si transportarea acestora cu mijloace auto ale Prestatorului la gropile de gunoi autorizate.

Dupa incheierea serviciilor, Prestatorul va asigura curatenia in zona de lucru. Suprafata pe care vor fi prestate serviciile de intretinere este de 132.100 mp. Frecventa prestarii serviciului este de 3 ori pe an, conform solicitarii CNE Cernavoda.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

CNAPM Constanța vrea să plătească un milion de lei pentru revizia, întreținerea și reparația autovehiculelor

Thu Dec 3 , 2020
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța organizează o licitație pentru contractarea serviciilor de revizii, întreținere și reparații pentru autovehicule. Obiectul contractului este efectuarea reviziilor și reparațiilor la un număr de 95 de autovehicule de diverse tipuri si categorii in ateliere autorizate RAR. Termenul-limita pana la care ofertantul poate sa adreseze […]
port constanta sediu cnapmc apc gara maritima_crop_crop