Cât de sigure la cutremur sunt școlile și grădinițe din județul Constanța

cutremur

Instituția Prefectului – Județul Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-au adresat autorităților publice locale, în vederea luării tuturor măsurilor necesare pentru reducerea riscului seismic al clădirilor, așa cum sunt precizate în Legea nr. 212/ din 12 iulie 2022.

Inspectoratul Școlar Județean Constanța le-a solicitat tuturor directorilor unităților de învățământ din județul Constanța să mențină comunicarea cu autoritățile publice locale, astfel încât să se asigure un climat de siguranță pentru toți copiii/ elevii din județul Constanța.

„Menționez faptul că pentru toate clădirile expertizate s-au solicitat și documentele care atestă respectiva expertizare. Nicio clădire expertizată, aflată în administrarea școlilor din județ, nu se încadrează în clasa de risc seismic RSI. Lista acestor clădiri este făcută publică de către Ministerul Educației și va fi actualizată în fiecare zi de vineri.”, a precizat inspectorul școlar general Sorin Mihai.

Lista poate fi consultată mai jos:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum alegi cea mai bună saltea pentru tine?

lun feb. 27 , 2023
Somnul este esențial pentru sănătatea corpului, pentru că în timp ce dormim au loc numeroase procese de refacere și dezvoltare. În lipsa somnului de calitate, organismul are de suferit și nu avem o dispoziție și un moral bun. Și capacitatea intelectuală și fizică au de suferit. Printre factorii care contribuie […]

V-ar putea interesa și: