Cât și cui plătesc locuitorii din Cumpăna pentru organizarea primului orășel al copiilor

Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna
Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna

Primăria Cumpăna va organiza, în această, iarnă, orășelul copiilor.

Este pentru prima dată în ultimii aproape 20 de ani, de când comuna e condusă de Mariana Gâju, PSD, când se întâmplă acest lucru.

„Atmosfera Crăciunului aduce bucurie si amintește cu precădere de anii copilăriei, de emoția așteptării impodobirii bradului. Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sarbători crestine, Crăciunul este așteptat cu mare etuziasm de toată lumea, indiferent de varstă.”, au anunțat reprezentanții primăriei, printr-un comunicat de presă.

(greșelile de ortografie aparțin reprezentanților Primăriei Cumpăna)

Ce nu au spus este cât costă evenimentul.

Potrivit datelor oficiale consultate de Constanța 100%, pentru acest eveniment, Primăria Cumpăna plătește, din banii locuitorilor, cel puțin 72.000 de lei. De banii aceștia, un SRL are obligația să asigure „servicii de divertisment, respectiv servicii artistice cu tematica de iarna, asigurarea unei structuri din plastic de tip igloo, asigurarea unui nr. de 12 spectacole de teatru de papusi, animatori, mascote, personaje de poveste, invitati speciali”.

Primărița din Cumpăna, Mariana Gâju, vrea pensie specială, ca să i se redea „DEMNITATEA”

Firma care a primit acești bani este SC Muzia si Film SRL, cu sediul în Constanța. Firma îi are ca asociați pe Soare Gabriel Marinică și Talavutis Apostol. Potrivit datelor obține de pe portalul Confidas.ro, societatea a avut, în 2018, o cifră de afaceri de 244.969 de lei, un profit de 120.745 lei și un număr mediu de 2 angajați.

Gabriel Soare a organizat mai multe evenimente în județ, de-a lungul timpului. De exemplu, „Faleza Fanteziei“, ediţiile din 2012, 2013 şi 2014, finanţate de Primăria Constanța cu 100.000 de lei şi derulate de SC Professional Training Center SRL, firmă deţinută de acesta. Ziua de Constanța notează din SRL au mai făcut parte în anii anteriori omul de afaceri Claudiu Reghintovschi (s-a retras din societate în 2009) şi Cristian Dumitru Fuior, actualul consilier personal al primarului Decebal Făgădău. Şi acesta s-a retras din firmă tot în anul 2009. Atât Reghintovschi, cât şi Fuior şi-au cesionat părţile sociale către Gabriel Soare, care devenea astfel acţionar majoritar. 

Orășelul Copiilor din Cumpăna se desfășoară in perioada 6 decembrie 2019 – 7 ianuarie 2020, pe Stadionul Central de pe strada Dacia.
Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Decebal Făgădău, executat silit de ANAF

mie dec. 4 , 2019
Primarul Constanței, Decebal Făgădău, este executat silit de ANAF – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța. Edilul a depus în instanță o cerere de suspendare a executării silite. Primul termen a avut loc azi, la Judecătoria Constanța. Executarea silită vine după ce primarul a primit o amendă, din partea instanței, […]
facilități fiscale

V-ar putea interesa și: