Cât te costă să trăiești un an pe o navă de croazieră care face înconjurul lumii

Probabil că mulți dintre noi am visat la un an sabatic în care să descoperit cât mai mult din lumea asta mare. Cum ar fi să lăsați totul și să plecați un an, doi sau trei în jurul lumii? Pare un vis pentru milionarii în euro.

O companie, Life at Sea Cruises, a lansat recent o croazieră la un preț relativ accesibil. Totuși, să fim sinceri, nu-i pentru oamenii care muncesc pe salariul mediu din România.

Croaziera durează trei ani, dar se pot achiziționa sejururi pentru un an. Costul pornește de 30.000 de dolari pe an de persoană, scrie CNN.

Nava MV Gemini pleacă din Istanbul pe 1 noiembrie 2023, deci mai aveți timp să strângeți bani și să vă faceți planuri.

Compania promite că va bifa 375 de porturi din întreaga lume (în trei ani), vizitând 135 de țări și toate cele șapte continente. Nava va parcurge peste 130.000 de mile pe parcursul celor trei ani, cuprinzând obiective emblematice de la statuia lui Iisus din Rio de Janeiro și Taj Mahal din India, până la Chichen Itza din Mexic, piramidele din Giza, Machu Picchu și Marele Zid Chinezesc. Se pot organiza excursii către 103 insule tropicale.

Dintre cele 375 de porturi, 208 vor fi opriri peste noapte, oferindu-vă timp suplimentar în destinație.

MV Gemini are 400 de cabine, cu spațiu pentru până la 1.074 de pasageri. Dispune de restaurante, locuri pentru divertisment, facilități de lucru la distanță. Compania promite un centru de afaceri la scară mare, cu săli de întâlnire, 14 birouri, o bibliotecă de afaceri și un lounge, probabil pentru pauzele de cafea la mijlocul turei. Accesul va fi gratuit.

De asemenea, va exista un spital nonstop cu vizite medicale gratuite.

Compania oferă, de asemenea, posibilitatea de „beneficii fiscale suplimentare atunci când lucrează ca rezident internațional la bordul navei”.

„Profesioniștii au nevoie de conectivitate, de facilitățile potrivite și de funcționalitatea pentru a-și îndeplini sarcinile”, a declarat Mikael Petterson, directorul general al Life at Sea Cruises, într-un comunicat. „Nu există nicio altă croazieră care să ofere acest tip de flexibilitate clienților lor.”

Dincolo de centrul de afaceri, vor fi multe pentru a vă ține ocupat: o terasă la soare și o piscină, un centru de wellness, un auditoriu și „mai multe opțiuni de luat masa”, deși detaliile complete nu au fost încă dezvăluite. Instructorii de la bord vor fi la îndemână pentru a preda dans și muzică. La bord vor fi și o sală de sport și un salon.

Cabinele au o gamă variată de la dimensiuni. Cea mai scumpă costă 109.999 de dolari.

Printre momentele principale pe care le veți petrece se numără Crăciunul în Brazilia și Anul Nou în Argentina. Nava va face o buclă în jurul Americii de Sud, va trece pe lângă Antarctica, va ajunge în jurul Caraibelor, pe ambele coaste ale Americii Centrale, apoi va urca pe coasta de vest a Americii de Nord, traversând spre Hawaii. Opririle din Asia includ Japonia (12 opriri), Coreea de Sud (inclusiv insula Jeju) și China. De asemenea, include majoritatea destinațiilor clasice din Asia de Sud-Est, de la Bali, Da Nang în Vietnam și coasta cambodgiană până la Bangkok, Singapore și Kuala Lumpur. Va face buclă în Australia, Noua Zeelandă și prin Pacificul de Sud. Va călători în jurul Indiei și Sri Lanka, apoi va ajunge în Maldive și Seychelles înainte de a traversa vestul spre Africa, atingând continentul la Zanzibar și apoi coborând spre Cape Town și pe coasta de vest a Africii, inclusiv spre vest, spre insulele St. Helena, Canare și Madeira. De asemenea, va naviga în jurul Mediteranei și al Europei de Nord.

Sursă foto: Lifeatseacruises


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vinerea neagră pentru Oil Terminal

sâm mart. 4 , 2023
Compania Oil Terminal a avut o zi neagră la bursă. Vineri, 3 martie, compania a înregistrat o scădere de aproape 9%. Mai exact, – 8,62%. Oil Terminal avea după această scădere o capitalizare de 77.172.008 de lei. Așadar, compania a pierdut circa 6,5 milioane de lei din capitalizare într-o singură […]

V-ar putea interesa și: