Cât vom plăti pentru curent electric și gaze naturale? Răspunde George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei VIDEO

George Niculescu (stânga), secretar de stat în Ministerul Energiei, în platoul Dobrogea TV, alături de jurnalistul Cristian Hagi

În ultimele luni, am plătit cu toții mai multe pentru curent electric și gaze naturale. De la 1 noiembrie însă, a intrat în vigoare o lege care plafonează prețurile și care acordă ajutoare financiare.

Beneficiază de ea persoanele fizice, firmele, cabinetele medicale, notarii, etc.

George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a fost invitat în emisiunea „Realitatea locală” de la Dobrogea TV, moderată de jurnalistul Cristian Hagi, și a explicat tot ce trebuie să știți despre această lege. Foarte important: nu trebuie să faceți nimic pentru a beneficia de aceste facilități, ele se vor regăsi automat pe factură. Există însă anumite plafoane. Dacă le veți depăși, veți plăti mai mult, dar nu foarte mult, pentru că prețul va rămâne plafonat.

În aceeași emisiune puteți afla detalii despre criza energetică pe care o resimțim cu toții, despre cât de pregătită este România de iarnă, de ce litrul de benzină a ajuns să coste aproape 7 lei, dar și ce tip de mașină și-ar cumpăra secretarul de stat: electrică sau cu motor termic.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Solid House va deschide alte șapte şantiere în viitorul apropiat

mar nov. 2 , 2021
Cu un portofoliu impresionant de 13 proiecte imobiliare (șapte în Constanţa şi alte șase în Mamaia), dezvoltatorul imobiliar Solid House continuă planurile de extindere a business-ului. Acesta va deschide, în viitorul apropiat, alte șapte şantiere de construcţii, potrivit unui articol publicat de ZiarulFinanciar.ro. Peste 3.000 de apartamente vândute  Cu o […]

V-ar putea interesa și: