Cât vom plăti pentru curent electric și gaze naturale

Prețul curentului electric și al gazelor naturale a explodat în ultimele luni. De la 1 noiembrie va intra însă în vigoare o lege prin care persoanele fizice, firmele, cabinetele medicale, notarii, etc. beneficiază de sprijin pentru plata facturilor.

Despre ce este vorba și ce trebuie să faceți aflați de la George Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei, invitat în emisiunea „Realitatea locală” de la Dobrogea TV, moderată de jurnalistul Cristian Hagi.

În aceeași emisiune puteți afla detalii despre criza energetică pe care o resimțim cu toții, despre cât de pregătită este România de iarnă, de ce litrul de benzină a ajuns să coste aproape 7 lei, dar și ce tip de mașină și-ar cumpăra secretarul de stat: electrică sau cu motor termic.

Poate fi urmărită luni, 1 noiembrie, de la ora 19.00.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

România a depășit Ungaria ca PIB pe cap de locuitor

Sat Oct 30 , 2021
România a depășit Ungaria ca Produs Intern Brut (PIB) pe cap de locuitor, iar dacă menține ritmul actual, va depăși și Polonia, în maximum doi ani, a anunțat Marcel Ionescu-Heroiu, oficial al Băncii Mondiale. Cifrele plasează România drept țara cu cea mai bună dinamică din Europa, una cu cele mai […]
bani lei