Cătălin Anghel: Cel mai important act civic este votul

 
Cătălin Anghel, candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, a lansat în ultima perioadă mai multe mesaje de mobilizare pentru alegerile din 11 decembrie. Liberalul susține că votul este o îndatorire civică, iar indiferența nu face decât să perpetueze problemele societății românești.

„Pe termen scurt trebuie să fim vigilenți, să ne informăm despre ce variante ne oferă azi societatea, să căutam să fim reprezentați de oameni competenți și de bună credință. Altfel, e ca și cum vedem un incendiu, vedem cum se mărește, iar noi trecem nepăsători pe lângă el. Stinge focul celor ce pârjolesc azi economia! Votează !”, a transmis Cătălin Anghel.

De asemenea, candidatul liberat a făcut apel la implicarea civică activă pentru ca societatea în care trăim să se schimbe în bine. El a subliniat că cel mai important act civic este votul.
 „Știți cum e cu mersul la vot? E ca la un concert la care noi ‘cântăm’ și alegem cine să fie pe scenă. Dacă nu mergem la vot vom fi obligați să asistăm ulterior la concertul unuia de care nu ne place. Iar dacă nu ne place de niciunul este deschisă calea să trecem noi la ‘microfon’. Implicarea e arma noastră în calitate de cetățeni. Iar votul e ‘glonțul’ de care îți pare mai rău că nu l-ai tras, decât că nu ai nimerit ținta”, a mai spus candidatul PNL Constanța la Camera Deputaților, Cătălin Anghel.
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Bogdan Huțucă: orice persoană care nu merge la vot consolidează poziția PSD

Fri Dec 9 , 2016
Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Bogdan Huțucă, atrage atenția că neprezentarea la vot este o decizie care favorizează PSD. Astfel, un cetățean care nu votează, sprijină indirect candidații social-democrați.  „Uitați-vă la PSD, ați văzut un singur mesaj de chemare la vot? Ați văzut măcar un singur mesaj de încurajare […]
bogdan huțuca