Cătălin Anghel: „Fă-te frate cu tehnologia ca să treci cu bine peste 2019”

Cătălin Anghel
Cătălin Anghel pe scena Rock IT Fest

Cea de-a treia ediție a Rock IT Fest, eveniment organizat de echipa Crucial Systems & Services din Constanța, a avut loc săptămâna trecută.

S-a desfășurat într-o locație complet inedită, mai exact, restaurant dasKino, complex Mava, in Constanța. Acesta a fost locul în care s-au reunit 16 vendori de top din domeniul IT. Persoane cheie din industria IT au fost alături de echipa Crucial Systems și au adus în prim plan cele mai noi tendințe referitoare la infrastructura informatică, securitate si soluții de printing.

Unele dintre cele mai mari companii din România: Palo Alto Networks, Fujitsu, Dell EMC, Kaspersky Lab, Brother, Epson, ESET, Bitdefender, Kyocera, Newline, Microsoft, Sonic Wall, Symantec, Thycotic, Mail Store, Manage Engine, au fost prezente joi, în cadrul evenimentului Rock IT Fest. Au prezentat cele mai noi soluții pentru dezvoltarea corectă și profitabilă a unei afaceri.

Prezentările din cadrul acestui eveniment au urmarit in mare trei direcții: prima și cea mai importantă – infrastructura informatică – este extrem de important să alegi corect echipamentele care se potrivesc cel mai bine afacerii tale, iar acest fapt a fost pun evidență de cei de la Fujitsu și Dell EMC.

Cea de-a doua direcție, privește printing-ul, deoarece este necesar să lucrăm într-o manieră cât mai productivă si eficientă, iar de acest lucru au avut grijă partenerii Brother, Epson și Kyocera.

Ultima și cea mai importantă direcție este reprezentată de securitate. Acesta este cuvântul cheie în anul 2019. Crucial Systems a ales să aducă la un loc 9 mari companii de securitate: Palo Alto Networks, Kaspersky Lab, ESET, Bitdefender, Sonic Wall, Symantec, Thycotic, Mail Store, Manage Engine. Oferindu-le astfel clienților posibilitatea de a cunoaște și de a alege cea mai bună soluție pentru siguranța afacerii lor.

„IT-ul, viața virtuală face parte din viața noastră, fie că folosim gadget-uri, fie că folosim calculatorul, aplicațiile. Toate sunt astăzi conectate și trebuie să ne protejăm informațiile personale, afacerile. Ne-am propus să atingem zona de prevenție, de prudență în navigarea pe Internet, ca parte din educarea în folosirea Internatului. De zece ori mai mult pierde o companie dacă descoperă un atac după o zi sau după o săptămână de când a fost lansat. Suntem în anul 2019, iar o companie din două nu supraviețuiește pentru că nu reușește să se adapteze provocărilor și eforturilor pe care trebuie să le facem cu toții, pentru a evolua și pentru a rămâne pe piață. Crucial Systems& Services am reușit 21 de ani să ne menținem pe piață, să creștem în fiecare an si ne dăm silința să fim cei mai buni, să supraviețuim pe piața aceasta.”

Cătălin Anghel, director de vânzări Crucial Systems & Services.
catalin anghel

Rock IT Fest este cel mai important eveniment IT organizat in Dobrogea. O idee unica ce îmbină tehnologia de ultimă generație cu ritmurile rock. Realizarea acestui eveniment a fost sprijinită de parteneri precum: Yuka Mobili, Exclusiv Auto, Crama Histria, Skin Expert si Mauve Ideas.

„Am încheiat cu succes evenimentul Rock IT Fest din acest an! Vă mulțumim tuturor pentru timpul, atenția si încrederea acordată. Suntem și vom fi mereu lângă partenerii noștri. Vom găsi cele mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră și ne vom dezvolta împreună. Cu noi posibilitățile sunt infinite! Privim curioși spre viitor si așteptăm să vedem ce ne va aduce următoarea ediție Rock IT Fest. Până atunci nu putem decât să le mulțumim tuturor partenerilor care au fost lângă noi și ne-au susținut in organizarea acestui eveniment. Sperăm să parcurgem împreună drumul spre succes și în următorii 21 de ani!”.

Bianca Ionescu – PR Crucial Systems & Services

De peste 21 ani, Crucial Systems & Services este una dintre cele mai performante companii de IT prezentă pe piaţa din sud-estul României, o piaţă mereu în schimbare, din ce în ce mai exigentă când vine vorba de noutate. Aducem in fiecare zi soluții cât mai complexe si eficiente pentru clienții noștri.

Pe piaţa locală Crucial Systems & Services oferă serviciul de Helpdesk 24 ore /zi, 365 zile/an în limba română, unde problemele de service ale clienţilor sunt rezolvate de către o echipă de ingineri cu experienţă, specializaţi atât pe asistenţă hardware, cât şi pe asistenţă software şi consultanţă IT&C.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Top 5 metode de relaxare pe care merită să le încerci atunci când ești stresat

mie mai 15 , 2019
Ai început anul în forță. Multă muncă, stres, deadline-uri și situații limită pe care nu știi cum să le gestionezi. Momentele tensionate de la locul de muncă îți transmit o stare de neliniște și nervozitate și nu te vei putea concentra la task-urile pe care le ai. Muncești mult, dar […]

V-ar putea interesa și: