Cătălin Botezatu, supraviețuitor al cancerului: „Sistemul sanitar din România e jale, chiar și în spitalele private. Dacă nu ai bani sau dacă nu ești cineva, mori”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu spune că în România și nu numai, banii cumpără absolut tot. Acesta a vorbit despre perioada în care a avut cancer și e de părere că dacă nu s-ar fi tratat în altă țară, în România ar fi fost mort. Chiar și acum, Bote își face analizele uzuale în Turcia.

„Sistemul sanitar din România e jale, chiar și în spitalele private. Dacă nu ai bani sau dacă nu ești cineva, mori. Cineva spunea că cu bani nu poți cumpăra nimic. Ba da, cu bani poți cumpăra absolut totul!, a spus Botezatu, citat de România TV.

„Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet.

După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să ma supună unui test ecograf foarte performant unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită, a povestit Bote după ce a fost diagnosticat cu cancer.

M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicului era o tumoră.

Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric”, a declarat Botezatu.

Sursa: Știripesurse

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Nicolae Ciucă: Prețurile la energie vor fi plafonate și în 2023

Thu Nov 10 , 2022
Premierul Nicolae Ciucă, liderul PNL, a declarat miercuri că plafonarea prețurilor la energia electrică va fi stabilită pentru un an, începând cu 1 ianuarie. El afirmă că producătorii vor fi impozitați, iar banii obținuți vor fi folosiți pentru compensare. „Concluziile au fost stabilite nu neapărat ieri. Ieri a fost decizie […]