Cătălin Cherecheș, primarul fugar, a fost prins în Germania

Cătălin Cherecheș, fostul primar din Baia Mare, a fost prins, marți seară, în Germania. Cherecheș a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru corupție, iar vineri, când a fost pronunțată sentința, a fugit din țară, informează TVR.

Cătălin Cherecheș a fost prins în urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia.

A fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, Germania, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română.

În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în țară.

Cătălin Cherecheș a reușit să plece din România cu o carte de identitate legală și valabilă a vărului său din Germania.

Cătălin Cherecheș era sub control judiciar, iar polițiștii au metode prin care pot supraveghea persoane în prag de condamnare.

Cătălin Cherecheș, condamnat la 5 ani de închisoare pentru corupţie, era dat în urmărire internațională.

Sursă foto: TVR


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Chițac a dat undă verde unui bloc de 15 etaje în Mamaia, criticat de un expert

mie nov. 29 , 2023
Primarul Constanței, Vergil Chițac, le-a propus consilierii să voteze un plan urbanistic de detaliu prin care se permite construirea unui ansamblu turistic în Mamaia care va conține un bloc de 15 etaje și unul de 8 etaje. Adresa exactă este bulevardul Mamaia nr. 564. Investitor este firma Gamaro Black Sea […]

V-ar putea interesa și: