Cătălin Filișan, reales în funcția de decan al Baroului Constanța: „Votul de astăzi mă onorează și mă obligă!”

Sursa foto: Facebook/Cătălin Filișan

Cătălin Filișan a fost ales pentru un nou mandat de decan al Baroului Constanța. La alegerile desfășurate pe 25 martie 2023, a obținut 84% din voturi.

„Mulțumesc tuturor colegilor avocați! Votul de astăzi mă onorează și mă obligă! Voi munci și mă voi lupta pentru profesia de avocat, pentru Baroul Constanța și pentru avocați!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook, după aflarea rezultatului.

Cătălin Filișan este decan al Baroului Constanța din martie 2019, când au fost patru candidați și a reușit să obțină peste 50% din voturi din primul tur.

„Am transformat Baroul Constanța într-un brand la nivel local, național și internațional. Am muncit pentru a îmbunătăți viață colegilor avocați (în limitele atribuțiilor decanului). Cei 4 ani de mandat au fost marcați de pandemia cu COVID19 și de războiul din Ucraina, provocări în față cărora m-am adaptat și mi-am continuat proiectul”, spunea avocatul înainte de alegerile de azi.

Printre reușitele sale se numără schimbarea la față a Baroului (la propriu, ne referim la clădire), dar și la soluții care îmbunătățesc munca avocaților. De pildă, aceștia au acum la Oficiul de Cadastru și Pulicitate Imobiliară Constanța un birou dedicat pentru depunerea/ridicarea actelor, respectiv acces pe baza biletului generat de aparatul montat în hol“. De asemenea, în interiorul Baroului Constanța a fost montat un ghișeu al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța.

Una din cele mai importante realizări ale sale din această perioadă este însă extraprofesională. A reușit, împreună cu mai multe persoane și cu ajutorul sponsorilor, să construiască un parc nou în Constanța, lângă Universitatea Ovidius. Se numește Ovidius Parc și este deschis tuturor constănțenilor și turiștilor. Detalii aici: Cătălin Filișan a făcut ce n-au reușit Mazăre, Făgădău și Chițac la un loc


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Moartea a venit pe calea ferată. Victima, o femeie de 53 de ani

Dum mart. 26 , 2023
O tragedie s-a produs noaptea trecută în gara din Galați, în urma căreia o femeie de 53 de ani, conductor, și-a pierdut viața, iar alte persoane au fost rănite. Trenul Regio 7576 urma să plece din Galați la ora 19:45, către Mărășești. Cu un sfert de oră înainte de plecare, […]

V-ar putea interesa și: