Catalogul electronic, implementat în două școli din Eforie

Tablete și primarul din Eforie, Robert Șerban

Prevenirea absenteismului şi creşterea gradului de pregătire a elevilor în unităţile de învăţământ de pe raza oraşului Eforie este un obiectiv la care participa acum si Primaria Eforie. Astăzi a început implementarea proiectului ”Dotarea cadrelor didactice cu tablete în vederea aplicării catalogului electronic la Liceul Teoretic Carmen Sylva Eforie Sud şi Şcoala Gimnazială nr.1 Eforie Nord”. Au fost distribuite 81 de tablete, 30 la Eforie Nord şi 51 la Eforie Sud. 

Acest proiect realizat în colaborare cu o importantă firmă de telefonie mobilă are ca principal scop implicarea părinţilor în educaţia şcolară prin realizarea unui contact direct şi permanent între aceştia şi cadrele didactice.

Prin intermediul catalogului electronic, practic, părintele poate vedea în permanenţă, on-line, notele şi absenţele elevului. Important este faptul că părintele vede doar situaţia şcolară a copilului său, păstrând-se astfel confidenţialitatea datelor celorlalţi elevi.

”Este un început. Primăria Eforie sprijină educaţia copiilor! Tocmai de aceea vom fi deschişi la orice proiect menit să contribuie la o mai bună desfăşurare a procesului educational, în oraşul nostru”, a precizat Robert Nicolae Şerban, primarul oraşului Eforie.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Serviciul Pașapoarte nu are liber pe 23 ianuarie

Fri Jan 20 , 2017
Având în vedere volumul de lucru la ghișeele cu publicul din cadrul Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidenţa Paşapoartelor Simple Constanţa precum și specificul activităților desfășurate, în ziua de 23.01.2017, stabilită liberă conform HG nr. 28/18.01.2017, se va lucra cu publicul. Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google […]
pasaport