Câte locuințe au fost construite în 2022

imobiliare

În județul Constanța s-a construit mai mult în 2022 față de anul precedent.

Astfel, potrivit Direcției Județene de Statistică, în anul 2022 au fost finalizate 4.173 locuinţe.

Numărul este cu 868 mai multe decât în anul 2021.

În Bihor, de pildă, ca să facem o comparație, au fost finalizate 2.182 de locuințe.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu de proporții în Medgidia. Au ars 1.400 de tone de deșeuri

vin mart. 31 , 2023
În data de 26.03.2023, orele 17:30, Garda de Mediu Constanta a fost anunțată că în curtea unei societăți din Medgidia, spre Valea Dacilor, s-a produs un incendiu la deșeurile depozitate pe amplasament. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de circa 500 de metri pătrați si au ars 1.400 tone deșeuri […]

V-ar putea interesa și: