Câte locuri sunt ocupate la terapie intensivă în județul Constanța

covid-19

Numărul de bolnavi de Covid-19 în județul Constanța este relativ mare, dar, în ciuda acestui fapt, în secțiile de terapie intensivă din spitalele din județ mai sunt locuri.

„Sunt 31 de paturi ATI în total, iar, conform situației de aseară, 7 octombrie, sunt ocupate 20.”, au precizat reprezentanții Prefecturii Constanța.

În ultimele 24 de ore, doi constănțeni bolnavi de Covid-19 au murit în spital, în Constanța și Medgidia. Detalii AICI.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA a activat din nou Comandamentul pentru Situații de Urgență

joi oct. 8 , 2020
Ca urmare a noilor avertizări meteo de instabilitate atmosferică, emise de Administrația Națională de Meteorologie, cu ploi abundente în județele Constanța, Ialomița și Călărași, cantitățile de apă putând depăși 40 – 70 l/mp, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, RAJA S.A. a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, […]
raja ploi

V-ar putea interesa și: