Cățeaua care dă o lecție de omenie oamenilor

catea constanta

O cățea de la Adăpostul Public pentru Animale Abandonate a ajuns să dea o adevărată lecțe de omenie unor oameni.

Aceasta alăptează 9 pui găsiți la marginea drumului, care au fost abandonați de stăpânii bipezi. La doar două săptămâni de viață, cei care ar fi trebuit să le fie familie au ales să-i despartă de mama lor și să-i arunce în stradă. Puii au fost găsiți ieri lângă Cimitirul Musulman din Constanța din cartierul Inel II.

Ajunși la adăpostul situat pe strada Vârful cu Dor Nr. 5 aceștia au primit îngrijiri de specialitate, starea lor de sănătate fiind bună. Puii orfani au fost hrăniți cu seringa, înainte de a fi „adoptați” de cățeaua care avea deja 9 pui.

Așadar, cățelușa alăptează acum 18 pui!

Problema câinilor abandonați și lăsați în voia sorții nu este nouă și, din nefericire, nici aproape de rezolvare. Cei care au în grijă un animal de companie ar trebui să fie responsabili și să opteze pentru sterilizarea acestuia.

Femela de doi ani și cei 18 pui sunt disponibili pentru adopție. Dacă printre dumneavoastră se află cineva care le poate oferi un cămin, vă așteptăm să ne contactați la numărul de telefon 0733.045213 sau la adresa de email: animale.abandonate@primaria-constanta.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.