Câți constănțeni folosesc „Spațiul Privat Virtual” al ANAF

anaf spatiu virtual

Serviciul „Spaţiului Privat Virtual” pus la dispoziţia contribuabililor de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală este o modalitate de comunicare prin mijloace electronice care conferă doar avantaje: este uşor de accesat, nu implică nici un cost, poate fi accesat de pe orice dispozitiv mobil cu conexiune la internet, este disponibil 24h/24h, nu implică deplasarea la sediul administraţiei fiscale sau la oficiul poştal pentru a primi un act administrativ fiscal.

Spaţiul privat virtual oferă contribuabililor toate facilităţile comunicării electronice a actelor administrative fiscale emise în formă electronică, precum şi a altor informaţii sau înscrisuri în legătură cu situaţia financiară sau fiscală proprie a acestora.

„AJFP Constanţa înregistrează 15.324 de utilizatori SPV, persoane fizice şi juridice, clasându-se pe locul trei la nivel naţional”, a declarat șeful AJFP Constanța, Florin Ursu.

Accesarea serviciului Spaţiul Privat Virtual se face de pe pagina principală a site-ului ANAF: www.anaf.ro, la secţiunea „Servicii Online – Serviciul înregistrare/înrolare persoane fizice şi juridice Spaţiul Privat Virtual.”

Instrucţiunile pentru Înregistrare/Înrolare persoane fizice şi juridice în Spaţiul Privat Virtual, sunt publicate pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală www.anaf.ro, accesând următorul link:

https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice/!ut/p/a1/hY9%20PC4JAFMQ


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă va fi oprită

mie dec. 6 , 2017
Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavodă va fi oprită, pe 7 decembrie 2017, seara. Oprirea este controlată și va avea loc „în scopul efectuării unor lucrări preventive de verificare şi control şi eventuale intervenţii punctuale asupra sistemelor Unităţii 2 în vederea îmbunătăţirii fiabilităţii sistemelor pe perioadă de iarnă, […]
centrala nucleară cernavodă

V-ar putea interesa și: