Câți constănțeni mai au încredere în primarul Constanței, Decebal Făgădău? REZULTATELE sondajului Constanța 100%

Decebal fagadau
Decebal Făgădău, primarul Constanței

Constanța 100% v-a invitat să răspundeți la întrebarea: „Câtă încredere aveți în primarul Constanței, Decebal Făgădău?”

Sondajul a avut ca punct de plecare o declarație a edilului PSD, care a afirmat că locuitorii orașului au mare încredere în el.

„Vă place, nu vă place, Decebal Făgădău a câștigat alegerile la Constanța și, da, am un grad mare de încredere în rândul constănțenilor.”, a spus edilul. Detalii AICI.

Scorul pentru primarul Decebal Făgădău este extrem de prost. Unul dintre motive este că oamenii sunt dezamăgiți că schimbarea pe care o așteptau nu s-a produs și că, mai mult decât atât, promisiunile din campania electorală nu au fost îndeplinite. E adevărat, un alt motiv pentru scorul slab este faptul că, cel mai probabil, o pătură consistentă din alegătorii lui Decebal Făgădău și ai PSD nu sunt utilizatori frecvenți ai mijloacelor digitale de informație, fapt pentru care nu au votat în acest sondaj.

Iată însă rezultatele:

  • 81% dintre respondenți nu au DELOC încredere în Decebal Făgădău
  • 12% au PUȚINĂ încredere
  • 4% au foarte multă încredere
  • 2% au DESTULĂ încredere
  • 2% au MULTĂ încredere.

În total, 93% dintre respondenți nu cred în modul de administrație al actualului primar.

Pe lângă răspunsuri, foarte multă lume a comentat sondajul. Iată numai câteva dintre ele:

„Un dezastru de primar”, „A distrus orașul cu autorizațiile de construcție”, „Măcar Radu Mazăre făcea ceva”, „Este un om serios responsabil nu face promisiuni fără acoperire”, „Orașul Constanța nu e nimic din ce ar fi trebuit sa fie”.

Am realizat un demers jurnalistic, nu sociologic, evident. Nu am încercat să facem treaba partidelor politice, care organizează periodic sondaje pentru a afla cum sunt priviți de către alegători potențialii candidați. Demersul nostru se dorește a fi o consultare a cititorilor noștri, în special, și a utilizatorilor mijloacelor electronice de informare în masă, în general.

 

Apropo, sondajul rămâne deschis, AICI.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marina Militară Română, o evoluție strâns legată de ultimii 140 de ani de istorie ai Dobrogei

mie nov. 14 , 2018
Unul dintre cele mai importante aspecte ale revenirii Dobrogei în hotarele României, la data de 14 noiembrie 1878, este faptul că, prin cei 245 km de litoral românesc la Marea Neagră, țara noastră a recăpătat deschiderea la Oceanul Planetar, iar pentru Marina Militară Română a însemnat începutul dezvoltării segmentului maritim, […]
fregata regina maria

V-ar putea interesa și: