Câți constănțeni s-au autorecenzat în prima săptămână

constanta de sus

În prima săptămână a perioadei de autorecenzare pentru recensământul populației și locuințelor 2021 (14-20 martie 2022) au fost completate 26660 chestionare la nivelul județului Constanța. Dintre acestea, 19308 au fost completate în mediul urban (72,4%) și 7352 pentru mediul rural (27,6%).

Județul Constanța se situează pe locul 6, după numărul formularelor completate, după municipiul București, județele Cluj, Brașov, Ilfov și Timiș.

Lista locațiilor, precum și programul de funcționare a centrelor de Autorecenzare Asistată din localitățile județului Constanța este disponibilă pe site-ul Direcției Judeţene de Statistică. Click AICI.

Vă recomandăm și:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nava-şcoală „Mircea” va pleca în primul marş de instrucţie din acest an

mar mart. 22 , 2022
Nava-şcoală „Mircea” va pleca în primul marş de instrucţie din anul acesta, au anunțat Forțele Navale Române. Va face escale în cinci porturi europene, urmând să revină la Constanţa pe data de 17 mai. La bordul velierului se vor instrui 94 de elevi din anul I de la Şcoala Militară […]

V-ar putea interesa și: