Câți constănțeni se mai vaccinează împotriva Covid-19 și câți sunt internați

covid

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 112.111 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 2.492 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate.       

În acest moment, sunt 109 persoane internate, la nivelul județului Constanța. Paturile pentru tratarea bolnavilor COVID-19 sunt distribuite astfel: Spitalul Municipal Medgidia (170 – 29 ocupate), Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța (62 – 13 ocupate), Spitalul Municipal Mangalia (121 – 16 ocupate), Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța (127 – 47 ocupate), Secția Exterioară Agigea (55 – 4 ocupate), Secția Exterioară Psihiatrie Palazu Mare (4 – 0 ocupate), Spitalul Orășenesc Hârșova (20 – 0 ocupate), Sistemul Medical Modular de Izolare și Tratament (SMMIT) Constanța (100 – 0 ocupate).

Conform datelor furnizate de DSP Constanța, la nivelul județului au fost confirmate, de la începutul pandemiei, până în prezent, 1.699 de cadre didactice, 8.207 elevi, 762 de studenți și 349 de angajați din unitățile de învățământ (personal auxiliar).

În urma centralizării datelor din toate spitalele și clinicile din județul Constanța, de la începutul pandemiei și până în acest moment au fost confirmate 3.501 cazuri de infectare în rândul personalului: medici (735), asistenți medicali (1.591) și personal auxiliar (1.175).

În urma coroborării datelor din DSP Constanța, unitățile medicale publice și cele private, în ultimele 24 de ore, în județul Constanța au fost realizate 640 de teste antigen rapide și 288 de teste RT-PCR.

La ultima raportare, realizată la interval de 24 de ore, în județul Constanța, au fost efectuate 146 de noi vaccinări împotriva COVID-19 (doza 1 – 32, doza 2 – 53, doza 3 – 61).


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Garantat de PNL: un inginer metalurg va promova cultura română în Paris

sâm mart. 12 , 2022
Paris este unul din cele mai importante centre culturale din lume. Muzee splendide, care fac dovada geniului cu care sunt înzestrați o parte mică din semenii noștri, sediul UNESCO, orașul de unde a iradiat în lume „le siècle des Lumières”, care l-a adoptat pe Brâncuși, care i-a înmormântat în Panteon, ca pe […]
cezar-preda

V-ar putea interesa și: